Ξανά το ίδιο έγκλημα ο Τερίμ – Αυτοί ήταν οι ανύπαρκτοι

Ξανά το ίδιο έγκλημα ο Τερίμ - Αυτοί ήταν οι ανύπαρκτοι

Μόνο ένας το πάλεψε

Ο Φώτης Ιωαννίδης είπε πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών. Ακόμη και αυτή η σωστή τοποθέτηση δεν αποτυπώνει στο 100% την εικόνα του «τριφυλλιού» στην Opap Arena.

Από την αρχή έως το τέλος του αγώνα οι «πράσινοι» δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Ήταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έδειξαν ανέτοιμοι και φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα. Για δεύτερη χρονιά στη σειρά στα κρίσιμα ο Παναθηναϊκός δεν φωνάζει παρών.

Το άλυτο πρόβλημα στα πλέι οφ ήταν τα γρήγορα γκολ που δέχονταν οι «πράσινοι». Το έπαθαν ξανά με τον Φατίχ Τερίμ να μην έχει βρει τη λύση. Παρουσίασε ξανά μία ομάδα που δεν μπήκε όπως έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός τόσο αγωνιστικά όσο και νοητικά ήταν αλλού με τον προπονητή του να κάνει λάθη. Οι επιλογές των Λημνιού και Παλάσιος δεν βγήκαν, ενώ όλα έγιναν χειρότερα όταν άλλαξε το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισε σε τριάδα την άμυνά του.

Ο Ιωαννίδης δεν είχε το παραμικρό στήριγμα και πάλευε μόνος του με όλους. Έπεφταν πάνω του δύο και τρεις παίκτες της Ένωσης και αντί να το εκμεταλλευτούν οι υπόλοιποι, δεν έδιναν την παραμικρή βοήθεια. Ο Κώτσιρας το πάλεψε, ο Ντραγκόφσκι είχε 1-2 καλές επεμβάσεις και μετά το χάος. Ο Ακαϊντίν θύμισε τον παίκτη του πρώτου καιρού και ο Χουάνκαρ πιο πολύ χάζευε τις ενέργειες του Ελίασον παρά επιχειρούσε να τον κόψει.

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε την ενδεχομένως χειρότερη φετινή του εμφάνιση για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και ίσως αυτό δείχνει μεταξύ άλλων πως κάποιοι δεν έχουν την ικανότητα να τον πάνε ένα βήμα παραπέρα. Είτε γιατί δεν υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα είτε γιατί λυγίζουν από το άγχος. Σε κάθε περίπτωση ματς όπως αυτό σου δείχνουν τι λείπει και τι πρέπει να αλλάξεις.

Πηγή: Sportime

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις