Χαμός στο Survivor – Ο Λιανός ανακοινώνει ότι…

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του Survivor!

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα μαντάτα σε όλους στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκιμένα, πριν από τον αγώνα που θα γίνει για το έπαθλο, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, θα ανακοινώσει στους παίκτες των δύο ομάδων το ταξίδι που θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι νικήτρια. Μάλιστα, το ταξίδι αυτό αφορά την πόλη που… δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη.

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα δώσουν τη μάχη τους για μία αξέχαστη εμπειρία και αυτό φαίνεται από τα «ουρλιαχτά» τους μετά την ανακοίνωση του Λιανού.

Παράλληλα, στα υπόλοιπα νέα του ριάλιτι, ο Σταμάτης Ταλαδιανός βρίσκεται στο στόχαστρο, με τον Γιάννη Περπατάρη να έχει έντονο διάλογο μαζί του και να τον αποκαλεί γλίτσα, με την ένταση να ανεβαίνει ανάμεσα στους δυο. Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Περπατάρης, η Δώρα Νικόλη, ο Θοδωρής Τουρκογέωργος, αλλά και ο Χριστόφορος Ταξίδης, θα δώσουν τη μάχη τους για την παραμονή στο παιχνίδι.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις