Κάθετος Βαρούχας για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού!

Κάθετος Βαρούχας για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού!

Μία φάση που θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλη τη ροή του ντέρμπι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν ακόμη 1-1. Οι Πράσινοι δικαίως διαμαρτυρήθηκαν έντονα…

Η ΑΕΚ κατάφερε με ευκολία να επικρατήσει 3-0 στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά το φινάλε του αγώνα, ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του αγώνα, αναφέρθηκε στη φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των «πρασίνων».

Η φάση αφορά το μαρκάρισμα του Αραούχο στον Κώτσιρα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ένωσης στο 27′. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας ανέφερε πως ήταν λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή να μην σφυρίξει πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού», καθώς ο Αραούχο ήταν απρόσεκτος στο μαρκάρισμά του και τον ανέτρεψε χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα, ωστόσο το πέναλτι δεν σφυρίχτηκε.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε και τη φάση του 34ου λεπτού, τονίζοντας πως στην πτώση του Γεντβάι από το μαρκάρισμα του Βίντα, δεν υπήρξε σωματική επαφή των παικτών, ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα, συνεπώς δεν υπήρχε πέναλτι, όπως ανέφερε ο καθηγητής διαιτησίας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις