Απίστευτες ατάκες με Λιάγκα και Βελόπουλο!

Απίστευτες ατάκες με Λιάγκα και Βελόπουλο!

«Εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης»! Αδιανόητο δημόσιο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο Γιώργος Λιάγκας είχε τις δικές του απαντήσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑNT1, το «Πρωινό». Χαρακτηριστικά, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε σε όσα είχε αναφέρει ο Βελόπουλος κατά του, προκαλώντας τον να τα πει και από κοντά.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως οι χθεσινές αναφορές του βουλευτή ήταν χυδαίες για να γίνονται δημόσια, ειδικά στο κομμάτι των ομοφυλόφιλων που αναφέρθηκε ο Βελόπουλος. Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής συμπλήρωσε πως η αναφορά του Βελόπουλου για την κολονοσκόπηση ήταν εξίσου χυδαία, όπως και αυτή στην Αλίκη και το Ναυτικό.

Ύστερα, ακολούθησαν οι απαντήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε πως το ντύσιμό του είναι για Πάρο, Νάξο και Αμοργό και πως αναμένει να τον δει μπάτλερ του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε με χυδαίο τρόπο στους ομοφυλόφιλους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις