Σοκάρει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το Ισραήλ!

Σοκάρει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το Ισραήλ!

Τσακίζουν κόκκαλα τα όσα είχε προβλέψει ο Άγιος Παϊσιος για το μέλλον του Ισραήλ και μάλλον μετά τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως βρισκόμαστε πριν τα μεγάλα γεγονότα.

Όταν ο Άγιος Παΐσιος είχε επισκεφτεί τα Ιεροσόλυμα, συνάντησε έναν κρυπτοχριστιανό Εβραίο, ο οποίος έπινε από το αγίασμα και έτσι αποκάλυψεψ πως υπάρχουν αρκετοί κρυπτοχριστιανοί Εβραίοι, οι οποίοι διώκονται και φοβούνται να εκδηλωθούν και να βαφτιστούν. Ο Απόστολος Ιωάννης είδε το αποτέλεσμα της σφραγίσεως, το οποίο έδειξε πως υπάρχουν 144.000 πιστοί από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ, ωστόσο δεν θα γίνει το σφράγισμα των πιστών, διότι είναι μυστικό και ο αριθμός τους είναι συμβολικός, καθώς ούτε οι σφραγισμένοι είναι μόνο από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ, αλλά από όλο τον κόσμο.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Θεός θα σφραγίσει τις φυλές αυτές των Εβραίων, καθώς είναι άπιστοι και Θεοκτόνοι. Με τον τρόπο αυτό, βγήκαν αληθινοί οι Προφήτες Ησαϊας, Αμώς, Ιεζεκιήλ, Δανιήλ και ο Απόστολος Παύλος, καθώς προφήτεψαν την επιστροφή του Ισραήλ στα πάτρια εδάφη της Ιερουσαλήμ. Αρκετοί μάλιστα είναι και ορθόδοξοι χριστιανοί, διότι προσήλθαν από ορθόδοξες χώρες, όπως είναι η Σερβία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Γεωργία κ.α.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις