«Βόμβα» Μαρινάκη το καλοκαίρι με σούπερ σταρ!

«Βόμβα» Μαρινάκη το καλοκαίρι με σούπερ σταρ!

O Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι. Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει στόχος που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε μεγάλες ομάδες.

Μετά από δημοσίευμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Βραζιλία, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε τον Ιανουάριο να έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες μεγάλης αξίας. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε ένα μεγάλο όνομα για τους «ερυθρόλευκους» και πρόκειται για τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αστέρας αγωνίζεται ως δανεικός από την Άστον Βίλα στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, με τους Πειραιώτες να είχαν μπει σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του εκείνη την περίοδο. Το ζήτημα της μετακίνησής του στο Λιμάνι, κόλλησε στις αξιώσεις που είχε η ομάδα του Κατάρ, η οποία κατάφερε να τον κλείσει για φέτος.

Το καλοκαίρι, ο δανεισμός του Κουτίνιο λήγει και αν δεν επιθυμεί να παραμείνει ο ίδιος στο Κατάρ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν υπάρξουν νέες εξελίξεις από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου με την αγγλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το 2026, όμως δεν φαίνεται να ανανεώνεται.

Τέλος, είναι σημείο αναφοράς το γεγονός πως ο ατζέντης του πρώην άσου της Λίβερπουλ, είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τον νεαρό αστέρα του Ολυμπιακού, Νέλσον Άμπι.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις