Ασύλληπτο σενάριο για τη Μαίρη Χρονοπούλου…

Ασύλληπτο σενάριο για τη Μαίρη Χρονοπούλου...

Φως στις αιτίες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου προσπαθούν να ρίξουν οι εισαγγελείς, καθώς υπάρχουν υποψίες πως η μεγάλη ηθοποιός μπορεί να μην πέθανε μόνη της.

Κοντινά πρόσωπα της ηθοποιού ξεκίνησαν καταθέσεις στη ΓΑΔΑ, καθώς η νέα εισαγγελική παραγγελία, άνοιξε έναν νέο κύκλο από καταθέσεις για το θάνατό της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της στην Παιανία, όταν γλίστρησε από τα σκαλοπάτια και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της, μένοντας αναίσθητη στο έδαφος και με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ωστόσο, υπάρχουν βάσιμες υποψίες για το ενδεχόμενο κάποιος να την έσπρωξε.

Ανάμεσα στις καταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν, αυτή του Χάρη Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, ισχυρίζεται πως υπάρχει εξήγηση για το θάνατο της Χρονοπούλου. Παράλληλα, ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», τόνισε πως η δικογραφία της ηθοποιού, διαβιβάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Παιανίας στην εισαγγελία, όπως διέταξε το Τμήμα Ανθρωποκτιών της ΓΑΔΑ.

Ο κ. Χατζημιχάλης αποκάλυψε πως υπάρχει μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού και θα τα καταθέσει προς διευκόλυνση της έρευνας.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις