Stoiximan Super League – Αποδόσεις 4ης αγωνιστικής play off

Stoiximan super league play off και στην εικόνα υπάρχει η μπάλα της σούπερ λιγκ.

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις και τις αποδόσεις για την 4η αγωνιστική των play off από το koubanezos.gr.

Stoiximan Super League

Η δράση κορυφώνεται στα play off της Stoiximan Super League. H νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά του από την πρώτη θέση.

Η 4η αγωνιστική ξεκινά στις 17:00 με την αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται οπωσδήποτε το τρίποντο καθώς έχουν μείνει στην τέταρτη θέση και στο -6 από την κορυφή, οπότε πιθανότατα μιλάμε για την τελευταία ευκαιρία. Απέναντί της βρίσκει την αδιάφορη βαθμολογικά Λαμία, που είναι στην έκτη θέση με 34 βαθμούς.

Στις 19:30, ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την εξέλιξη των Play οff. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη τους επί της ΑΕΚ, θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και να παραμείνουν κοντά στο «κυνήγι» του τίτλου, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς είναι στην 5η θέση αδιάφοροι, όμως θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά από την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η αγωνιστική κλείνει με το ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (20:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Θεσσαλονικείς μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα που πήραν κόντρα στη Λαμία, έχουν ισχνό προβάδισμα με ένα βαθμό διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ και θέλουν να κρατήσουν την πρωτιά, στο πιο κομβικό ματς της ημέρας.

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ημερομηνία & ΏραΑγώνας1Χ2
Κυριακή 7 Απριλίου – 17:00Λαμία – Ολυμπιακός11.255.601.23
Κυριακή 7 Απριλίου – 19:30Άρης – Παναθηναϊκός4.353.651.83
Κυριακή 7 Απριλίου – 20:30ΑΕΚ – ΠΑΟΚ2.053.503.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις