Ευκαιρία για κέρδος σε «Καραϊσκάκης» και Λεωφόρο

Προγνωστικά Stoiximan Super League με παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην φωτογραφία.

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις στο επίκεντρο κι ο Νίκος Κλάδος ψάχνει ευκαιρία για κέρδος.

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Ολυμπιακός – Άρης

Καλησπέρα σε όλους, η συνέχεια των play off της Stoiximan Super League έρχεται με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις. Πάμε στα προγνωστικά.

Περίεργη αναμέτρηση στα δικά μου μάτια στο Φάληρο. Ο Άρης ξέρει ότι η κατάκτηση του κυπέλλου τον στέλνει στο Europa League. Ο Ολυμπιακός από την άλλη ξέρει πως αν τερματίσει τέταρτος και ο Άρης πάρει το κύπελλο μένει εκτός Ευρώπης. Εκτός βέβαια αν κατακτήσει το Conference. Πολλές οι υποθέσεις και στην ουσία βαθμολογικά καίγεται ο Ολυμπιακός. Σε περίπτωση ήττας οι «ερυθρόλευκοι» μένουν πίσω στη μάχη του τίτλου. Στον Άρη δεν θα τα βάψουν και μαύρα με μια ήττα και αρκετές φορές έχουμε δει ανατροπές μεταξύ τους σε παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον. Πολύ πιθανό να δούμε μια ακόμα, δεν θα ρισκάρω με ημίχρονο/τελικό. Θα πάω με το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.62.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Εδώ έχουμε το παιχνίδι που μπορεί να βάλει φωτιά στην κορυφή της Stoiximan Super League. Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού η διαφορά του πρώτου με τον τρίτο θα είναι τέσσερις βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αγωνιστική θα μπορεί να αλλάζει ο πρωτοπόρος. Στα αγωνιστικά τώρα ο Παναθηναϊκός έπεσε πάνω σε ένα καλύτερο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στο Φάληρο. Τώρα έχει την ευκαιρία με μια νίκη να παραμείνει στο παιχνίδι. Τυχερή θα πω η ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιη.

Ο προπονητής της έχει δώσει τις εξετάσεις του, ξέρουμε ποιος είναι και τι μπορεί να καταφέρει, έτσι ανυπομονώ για τη μάχη τακτικής με τον Τερίμ. Ο Τερίμ μέχρι τώρα νίκησε τον Μεντιλίμπαρ και ηττήθηκε από τον Λουτσέσκου σε θέμα τακτικής. Πιστεύω ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και το σκορ θα ανοίξει νωρίς, ελπίζω από τους «πράσινους». Η επιλογή μου over 0,5 στο 1ο ημίχρονο & Παναθηναϊκός over 1,5 γκολ, με ένα bet builder στο 3.10. 

ΥΓ. Τέλος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει και θα περιμένει το στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Αν κάτι αξίζει στοιχηματικά είναι στο live τα γκολ του ΠΑΟΚ. Είτε επόμενο γκολ είτε ένα υψηλό over σε pre game.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Combo
19:00
Ολυμπιακός - Άρης 
Goal/goal & over 2,5
2.62
BET: 39 units
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & Παναθηναϊκός over 1,5
3.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις