Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην δυνατή αναμέτρηση των ερυθρολεύκων στο Βελιγράδι για το φινάλε της Euroleague.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Stark Arena (19.394), Βελιγράδι
  • Διαιτητές: Κάρλος Περούγκα, Γκίτις Βίλιους, Ρέιν Περάντι
  • Στον πρώτο γύρο: Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 88-83
  • Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις μεταξύ τους, ο Ερυθρός μετράει 6 νίκες και ο Ολυμπιακός 4 αντίστοιχα.
  • Αμφότερες έχουν σημειώσει πάνω από 75 πόντους 7 φορές στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους.

Ρεπορτάζ Ερυθρού Αστέρα

O Eρυθρός Αστέρας είναι εδώ και καιρό αδιάφορος βαθμολογικά στην Euroleague, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκόρ 11-21 και δεν προλαβαίνει κάποιον στόχο για τη συνέχειά του στη διοργάνωση. Στο προηγούμενο ματς, έπαιξε ελεύθερο μπάσκετ και ήταν μπροστά στο σκορ τη μεγαλύτερη ώρα του παιχνιδιού, ωστόσο γνώρισε στο τέλος την ήττα με 101-94 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Κορυφαίος για τους Σέρβους ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος είχε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε άνετα με 94-76 επί της Σουντέντσκι, με τους Νέντοβιτς και Μπολομπόι να πετυχαίνουν από 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Stat attack: Δέχεται 90,2 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία 5 παιχνίιδα του στην Εuroleague.

Απουσίες: Εκτός έμεινε ξανά ο Νίκολα Τόπιτς, ενώ η συμμετοχή του Τρέι Τόμπκινς θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ του ματς.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Την απευθείας συμμετοχή του στα Play-offs της Euroleague θέλει να σφραγίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 20-12, όσο έχει και η Φενέρμπαχτσε. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να εισέλθουν στην τελική φάση της διοργάνωσης και μάλιστα, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να λάβουν και το πλεονέκτημα έδρας, εφόσον έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο προηγούμενο ματς, πανηγύρισε μία νίκη-δήλωση, καθώς αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα στο Βελιγράδι και να επικρατήσει με 74-69 της Παρτίζαν. Για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, δυσκολεύτηκε, όμως επιβλήθηκε στο ΣΕΦ με 85-77 κόντρα στον Άρη.

Stat attack: Δέχεται 70,4 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία 5 παιχνίδια του στην Euroleague

Απουσίες: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αν και επέστρεψε στις προπονήσεις, δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη Σερβία, όπως και ο συμπατριώτης του, Φίλιπ Πετρούσεφ. Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Μιχάλη Λούντζη.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός –  Προγνωστικά για τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός στοχεύει μόνο στη νίκη και αυτή πρέπει να έρθει είτε με εύκολο, είτε με δύσκολο τρόπο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η άμυνα του Ερυθρού Αστέρα έχει δείξει πως έχει πολλές αδυναμίες, ωστόσο στην έδρα του παλεύει τα ματς και δείχνει το ανταγωνιστικό του προφίλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως γνωρίζουν καλά τον τρόπο να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα από δύσκολες έδρες και για αυτό το λόγο εμείς θα στηρίξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού με τουλάχιστον 8 πόντους διαφορά, στο 2.05 της Interwetten.

Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
2 (-7,5)
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις