Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην τελευταία παράσταση του τριφυλλιού για την κανονική διάρκεια της Euroleague.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: BMW Park.
  • Διαιτητές: Ρότσα, Λάτισεβς, Μπαένα.
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 8-5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Με τις τρεις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία ματς έχασε τις ελπίδες της για την είσοδο στα play ins. Πλέον είναι στην 15η θέση με ρεκόρ 13-19. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 87-79 και μάλιστα πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Από την ήττα διασώθηκε ο Ιμπάκα, που έκανε double double με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Stat attack: Είναι 2η σε ριμπάουντ με 36 ανά ματς.

Απουσίες: Aμφίβολοι είναι οι Μπούκερ και Ομπστ.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Η ομάδα του Αταμάν πήρε σπουδαία νίκη στη Μπολόνια επί της Βίρτους, με 81-79 και παρέμεινε στην 2η θέση. Απόψε παίζει το τελευταίο της εκτός έδρας ματς και θέλει να πιάσει το πλεονέκτημα με το… ενάμισι χέρι. Για ακόμη ένα ματς ήταν κορυφαίος ο Σλούκας, με 20 πόντους, ενώ οι Ναν και Γκριγκόνις πέτυχαν σημαντικά καλάθια στο τέλος του ματς.

Stat attack: Είναι 2ος σε κλεψίματα με 7,2 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Ταξίδεψε στο Μόναχο χωρίς προβλήματα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός –  Προγνωστικά για τον αγώνα

Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτός είναι ο τελευταίος τελικός του Παναθηναϊκού για το πλεονέκτημα και τη 2η θέση, αφού στην επόμενη αγωνιστική το έργο του θα είναι θεωρητικά πολύ εύκολο. Η Μπάγερν δεν ελπίζει σε κάτι, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το διπλό, αλλά οι αποδόσεις του δεν με ικανοποιούν. Αντίθετα βρίσκω αξία στους πόντους της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με 77,3 πόντους παθητικό, ενώ ο Λάσο προσπαθεί να φτιάξει ένα συμπαγές σύνολο στο Μόναχο. Εφικτό το under στο line των 158,5 πόντων.

Μονό
20:30
Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός
Under 158,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις