Ρόμα – Λάτσιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ρόμα - Λάτσιο: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο καθοριστικό Derby della Capitale για την 31η αγωνιστική της Serie A.

ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Ρόμα-Λάτσιο προγνωστικά που ξεχωρίζουν. Ντέρμπι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Ολίμπικο» (70.634), Ρώμη.
  • Διαιτητής: Μάρκο Γκουίντα.
  • Πρώτος γύρος: Λάτσιο – Ρόμα 0-0.
  • Στο κύπελλο: Λάτσιο – Ρόμα 1-0.
  • Η Λάτσιο έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς απέναντι στη Ρόμα.
  • Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους σημειώθηκαν under 1,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Ρόμα

Στραβοπάτησε στο Λέτσε μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη της τετράδας τη Δευτέρα η Ρόμα. Το χειρότερο δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά η αποκαρδιωτική εμφάνιση, καθώς η ομάδα του Ντε Ρόσι δέχτηκε 27 (!) τελικές έναντι των μόλις δέκα που πραγματοποίησε και στην πραγματικότητα ήταν μάλλον τυχερή που πήρε την ισοπαλία. Έτσι έφτασε τους 52 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την τέταρτη Μπολόνια, ενώ η Αταλάντα καραδοκεί με 50 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Κρίστενσεν (τραυματίας) και Εντικά (τιμωρημένος), ενώ ο Αζμούν κι ο Σπινατσόλα είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σβιλάρ – Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Γιορέντε, Ανχελίνιο – Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι – Ντιμπάλα, Ελ Σαραουί, Λουκάκου.

Ρεπορτάζ Λάτσιο

Ιδανικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Τούντορ στον πάγκο της Λάτσιο, καθώς οι Ρωμαίοι κέρδισαν με 1-0 τη Γιουβέντους. Οι «λατσιάλι» ήταν καλύτεροι αλλά όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε στην ισοπαλία, μέχρι που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρουσιτς «πέταξε» στον αέρα και με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκεντουζί έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Βαθμολογική ανάσα για τη Λάτσιο που έτσι ανέβηκε στην 7η θέση με 46 βαθμούς, προσπερνώντας Νάπολι και Φιορεντίνα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο κύπελλο, καθώς οι «μπιανκονέρι» πήραν εκδίκηση νικώντας με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Προβεντέλ, Λατσάρι, Τζακάγκνι και Ροβέλα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μανδάς – Καζάλε, Ρομανιόλι, Χιλά – Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Βεσίνο, Ίσακσεν – Άντερσον, Λ. Αλμπέρτο – Ιμόμπιλε.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ρόμα – Λάτσιο

Ντέρμπι μίσους με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, και πρώτο Derby della Capitale για τους δύο προπονητές. Αμφότεροι έχουν πιο επιθετική νοοτροπία από τους προκατόχους τους, οπότε αυτή τη φορά περιμένουμε ένα καλύτερο ματς από τα προηγούμενα. Στο 1.83 της Interwetten αξίζει ένα ποντάρισμα στο αμφίτερμα.

Μονό
19:00
Ρόμα - Λάτσιο
Goal/goal
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις