Αδικαιολόγητα αουτσάιντερ στο Europa League

μακροχρόνια Europa League με την μαρσέιγ σε πρώτο πλάνο.

Δύο μακροχρόνια από τα προημιτελικά του Europa League περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Bats.

Μακροχρόνια Europa League: Μίλαν – Ρόμα

Άλλη μια μέρα δίχως αγωνιστικό ενδιαφέρον η σημερινή, καθώς αναμένουμε την Τρίτη για τη μάχη της Εθνικής απέναντι στη Γεωργία. Γι’ αυτό θα πάμε σε μακροχρόνια Europa League με δύο επιλογές αξίας.

Μίλαν – Ρόμα

Ξεκινάμε με το ζευγάρι της Μίλαν με τη Ρόμα. Ιταλικό εμφύλιο έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά, ο νικητής του οποίου αντιμετωπίζει Λεβερκούζεν ή Γουέστ Χαμ στα ημιτελικά. Στην Ιταλία οι «ροσονέρι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με διαφορά τριών θέσεων και έντεκα βαθμών από την αντίπαλό τους. Πάντως τα… χρειάστηκαν στην προηγούμενη φάση, κι αν η Σλάβια Πράγας δεν έμενε και στα δύο ματς με δέκα παίκτες πριν το ημίωρο ίσως η ιστορία να είχε γραφτεί αλλιώς.

Τυχερή ήταν κι η Ρόμα στην πρόκρισή της επί της Φέγενορντ στα πέναλτι, μετά από δύο ισοπαλίες, αν και ήταν σαφώς καλύτερη συνολικά. Αντίθετα, απέκλεισε από το πρώτο ματς την Μπράιτον με τη νίκη της με 4-0 και γενικώς παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο από τότε που ο Ντε Ρόσι αντικατέστησε τον Μουρίνιο. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη Μίλαν, αφού η ομάδα του Πιόλι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ασφαλώς πρόκειται για ένα αμφίρροπο ζευγάρι, όμως σε καμία περίπτωση οι «τζιαλορόσι» δεν αξίζουν να δίνονται σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό. Θα πάμε λοιπόν με την πρόκριση της Ρόμα στο 2.02 της Stoiximan.

Μακροχρόνια Europa League στο Μπενφίκα – Μαρσέιγ

Από το άλλο bracket παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το ζευγάρι Μπενφίκα – Μαρσέιγ. Οι Πορτογάλοι ζορίστηκαν αρκετά αλλά έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Τουλούζ (εντός: 2-1, εκτός: 0-0) αλλά και Ρέιντζερς (εντός: 2-2, εκτός: 0-1) για να βρεθούν στα προημιτελικά του Europa League. Αντιθέτως η Μαρσέιγ ήταν αρκετά ανώτερη από την Σαχτάρ Ντόνετσκ (εκτός: 2-2, εντός: 3-1) και απέκλεισε από το πρώτο ματς τη Βιγιαρεάλ (4-0), χάνοντας ανώδυνα με 3-1 στη ρεβάνς. Από τότε που ανέλαβε ο Γκασέ οι Μασσαλοί έχουν πέντε νίκες και δύο ήττες παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας κατά ριπάς. Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη στο ρόστερ τους και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ματς τέτοιας βαρύτητας.

Από την άλλη οι «αετοί» φέτος ζορίζονται αρκετά και σε καμία περίπτωση δε θυμίζουν την περσινή ομάδα. Βρίσκονται σε μειονεκτική θέση στη μάχη του τίτλου με την Σπόρτινγκ και στα μεγάλα ματς χωλαίνουν. Δεδομένου κι ότι το δεύτερο ματς της σειράς διεξάγεται στη Γαλλία, μάλλον οι μπουκ έχουν κάνει λάθος δίνοντας τον τίτλο του φαβορί στην Μπενφίκα. Επομένως, θα πάρουμε την πρόκριση της Μαρσέιγ στο 1.95 της Stoiximan.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μακροχρόνιο Europa League
Μίλαν - Ρόμα
Πρόκριση Ρόμα
2.02
BET: 29 units
Μακροχρόνιο Europa League
Μπενφίκα - Μαρσέιγ
Πρόκριση Μαρσέιγ
1.95
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις