Σε ανοδική πορεία η Σεβίλλη

προγνωστικά με την Σεβιλη στην εικόνα.

Ο Bats αναλύει την αναμέτρηση της Αλμερία με την Σεβίλλη, καταλήγοντας σε επιλογή του 2.35.

Προγνωστικά: Αλμερία – Σεβίλλη

Το ματς που κλείνει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της La Liga είναι αυτό που θα μας απασχολήσει από το -αναμενόμενα- φτωχό πρόγραμμα της Δευτέρας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Μάρτης μήνας έφτασε κι η Αλμερία εξακολουθεί να μην έχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από 27 αγώνες έχει μόλις εννιά βαθμούς, ούσα ουραγός του βαθμολογικού πίνακα φυσικά. Ακόμα κι αν δείχνει θετικά στοιχεία τον τελευταίο καιρό, ειδικά εντός έδρας, τη νίκη δεν καταφέρνει να την πάρει. Πάντως από τις εννιά ισοπαλίες της οι επτά ήταν εντός έδρας, και γι’ αυτό οι μπουκ δεν την έχουν τελείως ξεγραμμένη σε ματς όπως το σημερινό.

Η Σεβίλλη περνάει μια σεζόν αρκετά παρόμοια με την περσινή, καθώς έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές. Πέρσι βέβαια είχε τη διέξοδο του Europa League, ενώ φέτος το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει είναι η είσοδος στην επτάδα ώστε να παίζει του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντως πιο κοντά βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, αν και δύσκολα θα κινδυνέψει. Κι αυτό γιατί με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες δείχνει σημαντική βελτίωση και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Με τη φόρα από τη νίκη επί της Σοσιεδάδ, οι Ανδαλουσιάνοι μπορούν να περάσουν και από την Αλμερία. Σε απόδοση 2.35, όπως το βρίσκουμε στη Novibet, το διπλό έχει μεγάλη αξία.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
22:00
Αλμερία - Σεβίλλη
2
2.35
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις