Η ώρα της κρίσης έφτασε

προγνωστικά με τους Κλοπ και Γκουαρδιόλα να είναι στην φωτογραφία.

Επτά σημεία από τέσσερις αναμετρήσεις ξεχωρίζει σήμερα ο Bats, με το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στο προσκήνιο.

Προγνωστικά: Άστον Βίλα – Τότεναμ

Επιλογές που φτάνουν τον τετραπλασιασμό περιλαμβάνουν τα προγνωστικά αυτής της Κυριακής σε Premier League και Bundesliga. Αρχίζουμε με τη ματσάρα του «Βίλα Παρκ» μεταξύ Άστον Βίλα και Τότεναμ. Πιθανώς σε μια άλλη αγωνιστική που δε θα παιζόταν το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, αυτή θα ήταν η αναμέτρηση που θα τραβούσε όλα τα βλέμματα. Δύο ομάδες που έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία φέτος, παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μάχονται για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Αυτή την στιγμή οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση με 55 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν στο -5 με ματς λιγότερο.

Οι μπουκ είναι υποψιασμένοι βέβαια, γι’ αυτό και βρίσκουμε τις επιλογές του goal/goal και του over 2,5 στα τάρταρα. Αυτό μας οδηγεί στην επιλογή του over 3,5, που πληρώνει 1.91. Εντός έδρας οι «βίλανς» πάντα παίζουν επιθετικά, κάτι που ισχύει και για την ομάδα του Ποστέκογλου ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Επιπλέον, θα πάρουμε και τις 28+ τελικές στο 2.25 της Novibet. Με βάση τους μέσους όρους των δύο ομάδων εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα (15,8 – 13,7), αξίζει αυτή η επιλογή.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Πάμε και στο κυρίως πιάτο. Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι σε μια σύγκρουση τιτάνων που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη μάχη του τίτλου. Στους 63 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 62 οι φιλοξενούμενοι, με την Άρσεναλ επίσης στην συζήτηση. Γνωστή η παράδοση των «πολιτών» στο «Άνφιλντ», όπου έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 23 παιχνίδια. Ωστόσο, σήμερα δίνονται ως φαβορί για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είναι αήττητη εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχει λόγος βέβαια. Πέρα από την ποιοτική ανωτερότητα της ομάδας του Γκουαρδιόλα, η Λίβερπουλ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ζότα, Χράφενμπερχ και Τζόουνς δεν υπολογίζονται μεταξύ άλλων, ενώ ο Κονατέ είναι αμφίβολος.

Αρχικά, λοιπόν, θα πάρουμε το combo Χ2 & goal/goal στο 2.03 της Novibet. Η σημασία της αναμέτρησης δεν πρόκειται να αλλάξει τα σχέδια των δύο προπονητών, και αναμένουμε ένα ματς υψηλής ποιότητας και θεάματος, αντίθετα με τον πρώτο γύρο. Αντίστοιχα περιμένουμε και περισσότερες φάσεις, οπότε το να σημειωθούν τουλάχιστον 28 τελικές προσπάθειες αξίζει στο 2.10 της Novibet. Στο 1-1 του πρώτου γύρου καταγράφηκαν 24, όμως εντός έδρας οι «κόκκινοι» πάντα παίζουν πιο ανοιχτά και επιθετικά. Τέλος, θα στηρίξουμε και τον φορμαρισμένο Φόντεν, ποντάροντας στο να βρει δίχτυα στο 4.00 της Bet365.

Προγνωστικά με Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ

Κατευθυνόμαστε στη Γερμανία, με πρώτη την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από παραπάνω από έναν μήνα χάρη στο διπλό τους επί της Χάιντενχαϊμ, κι έτσι διατήρησαν διαφορά ασφαλείας από την έβδομη θέση. Εκεί βρίσκεται η σημερινή τους αντίπαλος, η οποία κέρδισε τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1 και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Η ομάδα του Ματαράτσο φαίνεται πως πήρε ψυχολογία με το διπλό επί της Ντόρτμουντ και θα πάει στη Φρανκφούρτη με άγνοια κινδύνου. Από την άλλη, το σύνολο του Τοπμέλερ δεν πείθει και αν δεν αλλάξει σημαντικά την εικόνα του, δε θα αντέξει στην εξάδα. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει η στήριξη στους φιλοξενούμενους με κάλυψη. Το combo Χ2 & over 1,5 στο 2.30 της Fonbet είναι ικανοποιητικότατο.

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ

Κλείνουμε με το τελευταίο ματς της ημέρας στην Bundesliga. Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Ακόμα και σε ένα παιχνίδι που έκανε ίσως το χειρότερο ημίχρονό της στην σεζόν, κόντρα στην Καραμπάχ, η ομάδα του Αλόνσο κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της και να το διευρύνει στα 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά τελικά απέσπασε την ισοπαλία και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά εντός έδρας την ερχόμενη Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν τις νίκες και διατηρούν διαφορά ασφαλείας από την Μπάγερν, την οποία θέλουν να επαναφέρουν στους επτά βαθμούς.

Αντιθέτως, η Βόλφσμπουργκ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Εννιά σερί ματς χωρίς νίκη, με τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται διαρκώς και την άμυνα των «λύκων» να προβληματίζει όλο και περισσότερο ανά ματς. Ο Κόβατς βρίσκεται υπό πίεση εδώ και καιρό αλλά παραμένει στον πάγκο της ομάδας. Αλλαγή πάντως δε βλέπουμε, ούτε φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα. Όλα δείχνουν πως και η Βόλφσμπουργκ θα γίνει έρμαιο στις ορέξεις της εξαιρετικής Λεβερκούζεν. Γι’ αυτό ο άσος σε συνδυασμό με το over 2,5 έχει μεγάλη αξία στο 1.83 της Stoiximan.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
15:00
Άστον Βίλα - Τότεναμ
Over 3,5
1.91
BET: 32 units
Ειδικό
15:00
Άστον Βίλα - Τότεναμ
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.25
BET: 27 units
Combo
17:45
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Χ2 & goal/goal
2.03
BET: 30 units
Ειδικό
17:45
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.10
BET: 29 units
Σκόρερ
17:45
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Φόντεν
4.00
BET: 15 units
Combo
18:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ
Χ2 & over 1,5
2.30
BET: 27 units
Combo
20:30
Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ
1 & over 2,5
1.83
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις