Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του ζευγαριού

Σκάει μπαμ μετά την 5άρα!

Δείτε εδώ μία ανάλυση και τις αποδόσεις του Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ.

Σπουδαίο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» του Ρασβάν Λουτσέσκου μετά την εκπληκτική πορεία που έκαναν στη φάση ομίλων και την πρώτη θέση στον όμιλο μπροστά από την Άιντραχτ, την Αμπερντίν και την Ελσίνκι, θα παίξει με την «γνώριμη» στο ελληνικό κοινό Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η ελληνική ομάδα έχει εμφανίσει εντυπωσιακά δείγματα μέσα στη χρονιά, παίζει στα «κόκκινα» και γενικότερα φανερώνει εξαιρετική εικόνα δημιουργικά. Με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μειτέ, ο Τόμας, ο Ραχμάν, ο Κοτάρσκι, ο Οζντόεφ που συνδυάζουν άψογα με την εμπειρία του Τάισον και το ταλέντο του Κωνσταντέλια, ψάχνουν την διάκριση στην διοργάνωση που παραλίγο να φτάσουν στα ημιτελικά δύο χρόνια πριν.

Απέναντι οι Κροάτες έπαιξαν με την ΑΕΚ αλλά είναι άλλη… ομάδα ουσιαστικά. Έχουν πουληθεί αρκετοί παίκτες ενώ υποβιβάστηκε κατά δύο διοργανώσεις. Βέβαια απέκλεισαν την Ρεάλ Μπέτις, έχουν δυνατή έδρα και αναμένεται να δημιουργήσουν μπόλικα προβλήματα άμα τους δοθεί η ευκαιρία.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στη φάση ομίλων της σεζόν 10-11 εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έκανε 2/2 νίκες με 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση.

1 2.22 Χ 3.45 2 3.25

Πρόκριση Ντινάμο Ζάγκρεμπ: 1.98

Πρόκριση ΠΑΟΚ: 1.83

Over 2,5: 2.12

Under 2,5: 1.72

Goal/goal: 1.88

No goal: 1.85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις