Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι αποδόσεις του ζευγαριού

Προγνωστικά στοιχήματος από Βέλγιο και Σούπερ Λιγκ με εικόνα να δείχνει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Δείτε μία ανάλυση και τις αποδόσεις του Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού συνεχίζεται αφού μετά την Φερεντσβάρος, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει την Μακάμπι εντός έδρας για τους «16» τους Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κερδίσουν και να δείξουν στον κόσμο τους πως είναι εδώ και να περάσουν στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από αρκετά χρόνια. Η εικόνα τους με τον νέο προπονητή είναι αρκετά ενθαρρυντική και βγάζουν αρκετή σιγουριά με το ποδόσφαιρο που παίζουν. Εξάλλου έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά τους στο πρωτάθλημα και πάνε με σπασμένα φρένα στα playoffs.

Από την άλλη η ομάδα από το Ισραήλ διανύει φέτος μία περίεργη χρονιά στην Ευρώπη και δείχνει πως έχει θέματα όταν δέχεται φάσεις, αφού αμυντικά δε στέκει καλά. Πέρασε από όμιλο με Γάνδη, Ζόρια και Μπρειντμπάλικ ενώ αγωνίζεται λόγω της κατάστασης στην Μέση Ανατολή, μακριά από το Ισραήλ. Προπονητής είναι ο Ρόμπι Κιν που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ μεγάλο αστέρι είναι ο διάσημος Ζάχαβι εάν και 36 ετών πλέον.

Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα έχουν ξαναπεί το 2010 σε καλοκαιρινά προκριματικά, μάλιστα η ομάδα τότε του Λίνεν κέρδισε με ανατροπή το πρώτο ματς ενώ έχασε την πρόκριση στο Ισραήλ όταν ηττήθηκε με 1-0 με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

1 1.71 Χ 3.80 2 4.50

Πρόκριση Ολυμπιακού: 1.64 

Πρόκριση Μακάμπι Τελ Αβίβ: 2.25

Over 2,5: 1.95

Under 2,5: 1.82

Goal/goal: 1.87

No goal: 1.82

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις