Πεντάρι με λογική στη Μαδρίτη

προγνωστικά από τσάμπιονς λιγκ και γιουρόπα λιγκ με την εικόνα να δείχνει την ομάδα της λειψίας κόντρα στην ρεάλ μαδρίτης.

Ο Bats ποντάρει σε Europa και Champions League, με σημεία σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 2.20 έως το 5.30.

Προγνωστικά: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα

Ματσάρα στο «Μπερναμπέου», εύκολη αποστολή για την Σίτι αλλά και κρίσιμο ματς στην Πορτογαλία για το Europa League περιλαμβάνουν τα προγνωστικά αυτής της Τετάρτης. Ξεκινάμε από τη Λισαβόνα και το παιχνίδι Σπόρτινγκ – Αταλάντα, πρώτο της φάσης των «16» του Europa League. Δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες συναντιούνται φέτος μετά τη φάση των ομίλων. Εκεί οι Ιταλοί κέρδισαν με 2-1 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τον πρώτο γύρο και κλείδωσαν την πρωτιά με την ισοπαλία 1-1 στο δεύτερο παιχνίδι. Αυτή είναι κι η μοναδική ήττα της Σπόρτινγκ εντός έδρας για φέτος. Από τότε μετρά 14 νίκες και μία ισοπαλία στο γήπεδό της, με τη μοναδική απώλεια να είναι το αδιάφορο 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις, αφού είχε κερδίσει 3-1 στο πρώτο ματς στην Ελβετία.

Οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ, την ποιότητα αλλά και την εμπειρία να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Αταλάντα. Ο Άμοριμ έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο σύνολο που εντός συνόρων πάει για πρωτάθλημα και στο Europa League θέλει να κάνει μεγάλη πορεία. Πέρσι απέκλεισε την Άρσεναλ σε αυτό το σημείο και η ντεφορμέ Αταλάντα (δύο σερί ήττες και τρία σερί ματς χωρίς νίκη) δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο στον πρώτο αγώνα μπροστά στο κοινό της. Επιλογή αξίας ο άσος στο 2.20 της Stoiximan.

 

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με Champions League, ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λειψία. Το διπλό των «μερένγκες» με 1-0 στο πρώτο ματς τους δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, όμως η γερμανική ομάδα παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Βάσει των ευκαιριών της άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και θέλει επιτέλους να κάνει το βήμα παραπάνω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Ρεάλ, όμως το σύνολο του Ρόζε είναι «φωτιά» στις αντεπιθέσεις. Το απέδειξε και στο «Έτιχαντ» όταν προηγήθηκε με 2-0, αλλά τελικά δεν άντεξε στο τέλος κι ηττήθηκε με 3-2. Κυρίως λόγω απόδοσης, αλλά κι επειδή δεν είναι λίγες φορές που η Ρεάλ έχει χάσει σε νοκ άουτ παιχνίδι στην έδρα της (ακόμα κι αν στο τέλος παίρνει την πρόκριση), θα πάμε με το διπλό στο 5.30 της Stoiximan. Επιπλέον, δεδομένου ότι αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα πάρουμε και τις 28+ τελικές στο 2.25 της Novibet. Από 15 τελικές είχε κάθε ομάδα στον πρώτο αγώνα, ενώ ο μέσος όρος στη διοργάνωση για τη Ρεάλ εντός έδρας είναι 23 τελικές, ενώ για τη Λειψία εκτός έδρας σχεδόν 17.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη

Κλείνουμε με τη λιγότερο αμφίρροπη αναμέτρηση της βραδιάς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Κοπεγχάγη. Η κάτοχος του τροπαίου παρέμεινε αλάνθαστη στη διοργάνωση με το 3-1 στον πρώτο αγώνα, και δεν άφησε περιθώρια στους Δανούς να διεκδικήσουν κάτι που εξαρχής έμοιαζε με όνειρο. Μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα θα έχει η ρεβάνς στο «Έτιχαντ», καθώς από τη μία οι «πολίτες» θα προσπαθήσουν απλά να κλειδώσουν την πρόκριση κι από την άλλη η Κοπεγχάγη θα κάνει ό,τι μπορεί για το θαύμα αλλά χωρίς πολλές ελπίδες. Αυτό που περιμένουμε είναι η Σίτι να προσπαθήσει από νωρίς να καθαρίσει τη νίκη και να κρατήσει δυνάμεις στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ενόψει και του κρίσιμου ματς που ακολουθεί για την Premier League στην έδρα της Λίβερπουλ. Γι’ αυτό θα πάμε με την ειδική επιλογή να μπουν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που πληρώνει 3.15 στο Betshop.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
19:45
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Αταλάντα
1
2.20
BET: 29 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία
2
5.30
BET: 12 units
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.25
BET: 29 units
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη
Περισσότερα γκολ στο 1ο ημίχ.
3.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις