Ψάχνουν γκολ κι ανατροπές στον τριπλασιασμό

προγνωστικά στο παιχνίδι Μπάγερν - Λάτσιο του τσάμπιονς λιγκ. Η φωτογραφία για την ομάδα της Μπάγερν.

Ο Bats ασχολείται με τις δύο σημερινές αναμετρήσεις του Champions League και βγάζει τέσσερις επιλογές που φτάνουν το 3.30.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Λάτσιο

Τα δεύτερα παιχνίδια της φάσης των «16» του τσάμπιονς λιγκ ξεκινούν απόψε σε Γερμανία και Ισπανία. Εκεί πέφτει το βάρος για τα προγνωστικά της Τρίτης, με combo, ειδικό, σκόρερ και μονή επιλογή τερμάτων. Πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Μπάγερν και Λάτσιο, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 1-0 υπέρ των «λατσιάλι». Μετά το κάζο στο «Ολίμπικο» και τις αλλεπάλληλες γκέλες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τούχελ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον όλα δείχνουν πως το Champions League μπορεί να αποτελέσει τη μοναδική διέξοδο των Βαυαρών, αφού το -10 από τη Λεβερκούζεν δεν ανατρέπεται.

Όσο κι αν απογοητεύει η Μπάγερν, εξακολουθεί να διαθέτει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τη Λάτσιο. Η ομάδα του Σάρι δεν αξίζει να βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League και μακριά από το γήπεδό της χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Πάμε με το combo 1 & over 2,5 στο 1.78 της Stoiximan. Επιπλέον θα πάρουμε την επιλογή των 20+ τελικών της Μπάγερν στο 2.20 της Novibet, δεδομένης της κυριαρχίας που αναμένεται να έχουν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, αλλά και το γκολ του φορμαρισμένου Μουσιάλα με απόδοση 3.30 στο Betshop. Ο Κομάν θα απουσιάσει σίγουρα κι οι Σανέ και Γκνάμπρι είναι αμφίβολοι, οπότε οι πιθανότητες να πέσει το βάρος της μεσοεπιθετικής γραμμής στον 21χρονο αυξάνονται σημαντικά.

 

Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν

Στο άλλο ζευγάρι τα πράγματα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρα. Η Σοσιεδάδ κυνηγά ένα μικρό θαύμα, καθώς καλείται να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ίσως να είχε λίγες ελπίδες αν βρισκόταν σε καλό φεγγάρι, όμως η ομάδα του Αλγουαθίλ στην πραγματικότητα περνά την χειρότερη φάση της στην σεζόν. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ στα τελευταία τρία έχει δεχτεί επτά γκολ. Όπως και να’ χει, θα αναγκαστεί να ανοιχτεί για να ψάξει την ανατροπή και θα δώσει χώρους στους Παριζιάνους. Με τους Εμπαπέ και Ντεμπελέ στην επίθεση η ομάδα του Ενρίκε μπορεί να τιμωρήσει τους Βάσκους, ακόμα κι αν εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να πάρουμε το over 2,5, που για την ακρίβεια πληρώνει 1.97 στην Betsson.

 

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο
1 & over 2,5
1.78
BET: 35 units
Ειδικό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο
Μπάγερν 20+ προσπάθειες για γκολ
2.20
BET: 29 units
Σκόρερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο
Γκολ Μουσιάλα
3.30
BET: 19 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν
Over 2,5
1.97
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις