Survivor: Διπλή αποχώρηση βόμβα!

Survivor: Διπλή αποχώρηση βόμβα!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο Survivor την προσεχή εβδομάδα. Ποια είναι τα δύο top ονόματα που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και πώς θα αποχωρήσουν;

Η νέα εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή (3/3) με εμφύλιο στους Μαχητές και τον Τζέιμς Καφετζή στο προσκήνιο. Η προσπάθεια των Μαχητών να κερδίσουν την ασυλία θα γίνει δίχως τον Φάνη Μπολέτση.

Η απουσία του είναι καθοριστική και μετά από δύο εβδομάδες, θα χρειαστεί να επιστρέψει αν θέλει να παραμείνει στο Survivor. Το ίδιο ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που έχει απουσιάσει για το ίδιο διάστημα. Στην περίπτωση του Φάνη Μπολέτση, η επιστροφή του αναμένεται να έρθει σύντομα, πιθανώς και στον αγώνα της Κυριακής. Η κατάσταση της Ασημίνας Χατζηανδρέου θα επανεκτιμηθεί αφού πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε που υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Μάλιστα, δε γίνεται να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο οι δύο παίκτες, που είναι αρκετά πολύτιμοι για τις ομάδες τους, να αποχωρήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όλα θα εξαρτηθούν από τις εκτιμήσεις των ιατρών σχετικά με τους τραυματισμούς τους.

Survivor: Διπλή αποχώρηση βόμβα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Survivor: Διπλή αποχώρηση βόμβα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις