Εκτελεί από τα 7.25 ο Ουάσιγκτον

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Ο #Loverdose επιστρέφει με σημείο και ειδικά έως 2.10 από την επανέναρξη του NBA μετά το All Star Game.

Καλησπέρα NBAερς! Επιτέλους μετά από μία εβδομάδα χωρίς αγώνα, η δράση συνεχίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, εκεί που οι ομάδες τα δίνουν όλα για την εκπλήρωση των στόχων τους. Πλέον θα βλέπουμε έξτρα usage στους σταρ των ομάδων. Γι’ αυτό στα προγνωστικά NBA, θα επιλέγουμε αρκετά ειδικά των σούπερ σταρ της λίγκας, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη των Playoff.

Προγνωστικά NBA: Τορόντο Ράπτορς – Μπρούκλιν Νετς

Ο πιο ενδιαφέρων ειδησεογραφικός τίτλος μέσα στο διάλειμμα για το All Star, ήρθε από το Μπρούκλιν. Δεν ήταν άλλος από την απόλυση του προπονητή της ομάδας, Ζακ Βον. Αντικαταστάτης του είναι ο έως πρότινος βοηθός του, Κέβιν Όλι, ο οποίος θα αναλάβει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Τις περισσότερες φορές η ενέργεια και ο αέρας που φέρνει ένας νέος προπονητής, μεταφράζεται σε θετικά αποτελέσματα στο παρκέ. Οι βασικοί θέλουν να υπερασπιστούν το ρόλο τους, ενώ οι ρολίστες έχουν μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Ειδικά όταν ο νέος προπονητής είναι κάποιος που γνωρίζει ήδη πολύ καλά το υλικό που έχει στα χέρια του, οι οιωνοί είναι με το μέρος του.

Οι μπουκ βλέπουν τους Νετς σαν αουτσάιντερ σήμερα στο Τορόντο, αλλά στα μάτια μου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι Ράπτορς έχουν τα δικά τους προβλήματα, με την ομάδα να μην πείθει σε κανένα επίπεδο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε σερί τριών ηττών, δύο από από τις οποίες ήταν με διψήφια διαφορά. Η μία εξ αυτών ήταν 23 πόντους απέναντι στο Σαν Αντόνιο, το οποίο έκανε μόλις την ενδέκατη νίκη του σε 55 παιχνίδια.

Στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων στα τέλη Νοεμβρίου, οι Νετς επικράτησαν εύκολα με σκορ 115-103,. Η προϊστορία είναι επίσης με το μέρος τους, αφού μετρούν οκτώ νίκες σε δέκα αναμετρήσεις – συμπεριλαμβανομένου του 5/5 στις τελευταίες. Έχω την αίσθηση πως η νίκη των Νετς, θα ήταν καλό σημείο σε οποιαδήποτε απόδοση άνω του 1.87. Το βρίσκουμε στο 2.10 στη Stoiximan, γεγονός που το κάνει εξαιρετικό value bet.

Ντάλας Μάβερικς – Φοίνιξ Σανς

Οι Μαβς ήταν ίσως η ομάδα που ωφελήθηκε περισσότερο από τις ανταλλαγές του Ιανουαρίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά τα όσα πιστεύω για την πορεία τους, στο άρθρο μου Το «μαύρο άλογο» του Ντάλας, όπου έχει προταθεί και μακροχρόνιο με απόδοση 31.00!! Μία από τις προσθήκες τους, ήταν αυτή του Πι Τζέι Ουάσινγκτον από τους Σάρλοτ Χόρνετς. Ο νέος πάουερ φόργουορντ των Μάβερικς, σουτάρει στην καριέρα του με ποσοστό 35,7% πίσω από τα 7,25. Τη φετινή σεζόν ήταν αρκετά ασταθής, αλλά αυτό είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την γενικότερη εικόνα της πρώην ομάδας του. Πλέον όμως θα έχει την τύχη να αγωνίζεται δίπλα σε δύο εξαιρετικούς δημιουργούς, τον Λούκα Ντόνσιτς και τον Κάιρι Άιρβινγκ. Οι δύο τους είναι φανταστικοί στο να δημιουργούν ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ στους συμπαίκτες τους και το Ντάλας έχει χτίσει το πλάνο του πάνω σε αυτό.

Το αποψινό θα είναι θεωρητικά ένα καλό ματσάρισμα για εκείνον, αφού οι Σανς έχουν μία από τις δέκα χειρότερες άμυνες στα σποτ τρίποντα. Ενώ παράλληλα είναι ενδέκατη στα τρίποντα που επιτρέπει στους αντιπάλους της. Ο Ουάσιγκτον στα τρία παιχνίδια με τους Μαβς, δοκιμάζει ένα τρίποντο ανά 7:20. Θεωρώ πως σήμερα, λόγω της άμυνας των Σανς, θα αυξήσει τη συχνότητα που δοκιμάζει σουτ τριών πόντων. Αν το παιχνίδι είναι κοντά στο σκορ και αγωνιστεί 35 λεπτά, μπορεί να πάρει πάνω από πέντε σουτ. Ενδιαφέρουσα η απόδοση το 1.85 στη Stoiximan για τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του.

Λούκα Ντόνσιτς

Αν υπάρχει κάτι που έχω μάθει στα χρόνια που στοιχηματίζω όρια παικτών του NBA, αυτό είναι οι προσωπικές κόντρες του Λούκα. Όταν ο Σλοβένος έχει μια αντιπαράθεση που είναι προσωπική για αυτόν, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να διανοηθεί τι είναι ικανός να κάνει. Ο Μπούκερ είναι η μεγάλη του αγάπη! Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στα Playoffs του 2022, αλλά και την στάση που κράτησε απέναντι του. Σαν να μην έφτανε αυτό, το όριο του έχει σχηματιστεί αρκετά χαμηλά. Φέτος πετυχαίνει κατά μέσο όρο 34,2 πόντους, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια απέναντι στους Σανς βάζει 37,2. Βρίσκουμε το over 31,5 πόντων σε απόδοση 1.80 στη Stoiximan.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
02:10
Τορόντο Ράπτορς - Μπρούκλιν Νετς
2
2.10
BET: 29 units
Ειδικό
02:40
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Πι Τζέι Ουάσινγκτον over 1,5 τρίποντα
1.85
BET: 30 units
Ειδικό
02:40
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Λούκα Ντόνσιτς over 31,5 πόντοι
1.80
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις