Τελευταία «χαρτιά» στο 2.95

Stoiximan Super League με ομάδες στην εικόνα που μάχονται στην παραμονή.

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με σημεία από Ιταλία και Ελλάδα και αποδόσεις υπερδιπλασιασμού για όλα τα γούστα.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής απόψε και επιστρέφουμε με ποδοσφαιρικές επιλογές από Ελλάδα και Ιταλία στα προγνωστικά όλες υπερδιπλασιασμού και μάλιστα κοντά στον τριπλασιασμό οι δύο.

Προγνωστικά: Φιλοξενούμενοι με αξία

Ξεκινάμε με τις ιταλικές επιλογές και την αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στη Μπολόνια. Μεθυσμένοι από την επιτυχία της νίκης απέναντι στη Μπάγερν οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με μερικό rotation και με μπόλικη κούραση στα πόδια τους. Απέναντι τους μία σκληρή ομάδα που παίζει άμυνα, βρίσκει ευκαιρίες και μπορεί να πάρει παντού ένα αποτέλεσμα. «Ταμάμ» αυτός ο συνδυασμός για την αρμάδα του Μότα που μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και τελικά να πάρει αποτέλεσμα. Εξάλλου στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται, οπότε η διπλή ευκαιρία αξίζει υπέρ της Μπολόνια.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μόντσα απέναντι στην Μίλαν. Η σχέση μεταξύ των δύο είναι ιδιαίτερη και αρκετά φιλική. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, ανεβάζουν ρυθμό σε αντίθεση με την πτωτική πορεία της γηπεδούχου, όλα μα όλα συνάδουν προς το διπλό.

Φροζινόνε – Ρόμα

Κλείνουμε την Ιταλία με ένα μονό αποδεκτό από τον αγώνα της Φροζινόνε απέναντι στην Ρόμα. Δεν είναι κακή η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο που παλεύει όλα τα παιχνίδια ωστόσο έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Χωρίς πίεση και απελευθερωμένη παίζει η αρμάδα του Ντε Ρόσι που στο μυαλό της έχει την μεγάλη ρεβάνς κόντρα στην Φεγενόορντ για το Europa League. Δύσκολα το ματς θα παραμείνει στα χαμηλά, θα δούμε γρήγορο ρυθμό και αρκετή ένταση. Το X2 με αμφίτερμα αξίζει ιδιαίτερα μίας και η Ρόμα έχει βρει φόρμουλα να παίρνει αποτελέσματα.

Προγνωστικά: ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Τελειώνουμε με τα δικά μας. Ξεκινάμε με το σούπερ ματς παραμονής ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι μετά με το συμβάν με τον Τετέι, έχουν βρεθεί για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο για τους λανθασμένους λόγους. Τα πράγματα δείχνουν αρκετά δύσκολα και υπάρχουν βαθμολογικές κυρώσεις ενώ ο Ντέλετιτς αποχώρησε. Το κλίμα δεν είναι καλό και οι φιλοξενούμενοι παίζουν τη ζωή τους στο Πανθεσσαλικό. Ο άσος στοιχηματικά δεν αξίζει ειδικά όταν ο αντίπαλος πήρε αποτέλεσμα με τον Άρη και έρχεται… με ταχύτητα. Διπλή ευκαιρία σε καλή απόδοση.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κλείνουμε με το ντέρμπι και την αναμέτρηση της Τούμπας. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, φοβερό ματσάρισμα, ειδικά μετά το καλό ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ. Σε περίεργο φεγγάρι οι γηπεδούχοι, δείχνουν να έχουν μείνει από δυνάμεις και πλέον το συγκεκριμένο ματς θεωρείται must-win. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, η ισοπαλία παίζει αρκετά, ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή που ξέρει να διαχειριστεί τέτοια ματς ωστόσο τα κόρνερ του Ολυμπιακού κρύβουν αξία στο 3,5.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 2.95
13:30
Λάτσιο - Μπολόνια
Χ2
1.65
21:45
Μόντσα - Μίλαν
2
1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.95
15:30
ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Χ2
1.80
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 3,5 κόρνερ
1.85
BET: 20 units
Combo
19:00
Φροζινόνε - Ρόμα
Χ2 & goal/goal
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις