Καίγονται… για το τρίποντο αμφότερες

Καίγονται... για το τρίποντο αμφότερες

Προγνωστικά: Ο #Tsipis επιστρέφει με στήλη και επιλογές από Γερμανία και Ιταλία για το 2.49

Καλημέρα σε όλους καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι! Μας χάλασε το σερί νικών που τρέχαμε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός. Πάμε με στήλη δυάδας σήμερα και προγνωστικά από 3η Liga Γερμανίας και Serie A πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ντούισμπουργκ – Βικτόρια Κολωνίας

Η Ντούισμπουργκ δείχνει να πιστεύει στο… θαύμα της παραμονής, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και αυτή τη φορά συνδυάστηκε και με νίκη. Έβγαλε πολλές φάσεις, επιβλήθηκε με 3-1 εκτός έδρας της Φερλ και μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Η Βικτώρια ήταν κακή στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ντόρτμουντ, ενώ στη συνέχεια έχασε και στο Κύπελλο με 2-0 από την Άαχεν. Σε κακή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, σαφώς και έχει αξία ο άσος θα τον στηρίξω με κάλυψη όμως.

Βερόνα – Γιουβέντους

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα δείχνει ένα σημαντικό διάστημα για τα δεδομένα της Γιουβέντους, απόψε καλείται να βγάλει αντίδραση στον αγώνα με την Βερόνα η οποία παλεύει για την παραμονή της. Θα είναι δύσκολο το έργο και για τους δυο και για αυτό τον λόγο θα πάω με το να σημειωθούν πάνω από ένα γκολ στον αγώνα.

Best Picks Παρασκευής με επιλογές έως 5.00 σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένιςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με επιλογές έως 5.00 σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις

Δυάδα απόδοσης 2.49
15:00
Ντούισμπουργκ - Βικτόρια Κολωνίας
1Χ & over 1,5
1.72
19:00
Βερόνα - Γιουβέντους
over 1,5
1.45
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις