Η κατάρρευση και το rotation σε 2.30

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και ιταλικά πονταρίσματα που φτάνουν το 2.30.

Καλησπέρα σε όλους και στήλη Παρασκευής με προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στο πολυαγαπημένο Campionato για δύο ματς που ανοίγουν την αγωνιστική στη Serie A. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ιταλικοί διπλασιασμοί

Αρχή με το Τορίνο – Λέτσε. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικές ομάδες και πλανήτες τη στιγμή που γράφουμε. Οι γηπεδούχοι βρήκαν υγεία και ηρεμία με τον Γιούριτς ξανά, προέρχονται από δύο ισοπαλίες και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα ώστε να προσεγγίσουν την εξάδα δειλά-δειλά. Η ισοπαλία κόντρα στη Σαλερνιτάνα κόστισε ωστόσο εντός έδρας είναι η δυναμική της και αναμένεται να τα δώσει όλα για το πολύτιμο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν, είναι άχρωμοι και ο Νταβέρσα μετράει… μέρες για να φύγει. Η λογική λέει πως θα δούμε μονόλογο των γηπεδούχων, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σε κακή κατάσταση και αρκετά ντεφορμέ. Το να πετύχει δύο γκολ η ομάδα που φοράει βυσσινί, διπλασιάζει.

Ίντερ – Σαλερνιτάνα

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ και Σαλερνιτάνα. Εδώ κι αν μιλάμε για διαφορά, καθώς από τη μία έχουμε την κατά 99% πρωταθλήτρια και από την άλλη ένα τεράστιο… χάλι. Νέα αλλαγή με τον Λιβεράνι στο πάγκο της ομάδας, προπονητής που έχει υποβιβάσει όσες ομάδες έχει προπονήσει τα τελευταία χρόνια οπότε μιλάμε για λευκή πετσέτα, καθώς ο σύλλογος ούτε οικονομικά στέκει καλά. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν αλλαγές αφού ακολουθεί ματς με την Ατλέτικο και θα προστατεύσουν αρκετούς παίκτες. Έχουν διαφορά χωρίς τον Λαουτάρο και άλλους στο βασικό σχήμα, αλλά κακά τα ψέματα, μιλάμε για μεγάλη διαφορά δυναμικής οπότε έχει αξία ο άσος μαζί με under 3,5 σε υπερδιπλασιασμό.

Μονό
20:00
Τορίνο - Λέτσε
Τορίνο over 1,5
2.02
BET: 20 units
Combo
22:00
Ίντερ - Σαλερνιτάνα
1 & under 3,5
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις