Τρομερό… πέσιμο Λιάγκα σε Βουλγαράκη για Ιωαννίδη!

Τρομερό... πέσιμο Λιάγκα σε Βουλγαράκη για Ιωαννίδη!

Δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη με το Φώτη Ιωαννίδη, ο Γιώργος Λιάγκας!

Οι πρώτες φωτογοραφίες του ζευγαριού, που κράτησαν τη σχέση τους για καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιέυτηκαν στο περιοδικό ΟΚ! και ο παρουσιαστής, πήρε θέση, με τη Βουλγαράκη να του απαντά!

Γιώργος Λιάγκας: “Ελένη να βρεις έναν άνθρωπο να έρθει για την Ελένη και όχι για την Βουλγαράκη. Εκτός και αν τον έχεις βρει και μας τον κρύβεις. Προφανώς δεν τον κρύβεις και τόσο γιατί σας είδαμε στα περιοδικά. Έχουμε εδώ το θέμα και το διαβάζουμε στα περιοδικά”!

Ελένη Βουλγαράκη: “Δεν θέλω να δίνω θέμα για τον εαυτό μου. Τι να κάνουμε, να κλειστούμε μέσα στο σπίτι; Στο κέντρο ήμασταν Γιώργο μου…”

Τρομερό... πέσιμο Λιάγκα σε Βουλγαράκη για Ιωαννίδη!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Τρομερό... πέσιμο Λιάγκα σε Βουλγαράκη για Ιωαννίδη!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις