Aπίστευτο on air ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα!

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα μελαχρινή σύντροφος που βάζει κάτω και τη Σκορδά (ΦΩΤΟ)

Χαμός έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όταν ο παρουσιαστής χρειάστηκε να σχολιάσει για το γνωστό νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, ο οποίος ήταν κάθετα αντίθετος με αυτό.

Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε σε ειρωνικό ύφος πως θα κολλήσουν όλοι «αυτή την ασθένεια» δείχνοντας ξεκάθαρα πως διαφωνεί με τις απόψεις της Εκκλησίας.

Αναλυτικά τι είπε:

«Είναι κολλητική ασθένεια και θα πάθουμε όλοι ομοφυλοφιλοφιλίτιδα; Κολλάει η ομοφυλοφιλία; Θα αυξηθούν οι ομοφυλόφιλοι; Τι είναι; Κουνούπια;.. Δεν έχω άλλο χρόνο, δεν έχω άλλο χρόνο, παρακαλώ πολύ! Δεν έχω άλλο χρόνο, θα με πάρουν. Κλείστε το, παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε με! Σεβαστείτε με! Κύριε Βούρθη, όταν σας λέω κάτι κάντε το, παρακαλώ πολύ, μη με εκθέτετε έτσι! Θα μας πάρουν στον αέρα, σεβαστείτε με»

Best Picks Τρίτης με Premier League και Euroleague έως 4.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τρίτης με Premier League και Euroleague έως 4.75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις