Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Zalgirio Arena
  • Διαιτητές: Σρέτεν Ράντοβιτς, Πιότρ Παστούσιακ, Κάρλος Κορτές
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 21-10 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Ζαλγκίρις 

Ήταν καταιγιστική απέναντι στην Εφές και τελικά επικράτησε με 96-70. Πήρε διαφορά 20 πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο είχε 5/5 τρίποντα. Έτσι, έφτασε στις εννέα νίκες, αλλά απέχει ακόμα τρεις από τις θέσεις που οδηγούν στα play ins. Το μεγάλο της μειονέκτημα είναι η εκτός έδρας παρουσία της, αλλά και η γενικότερη αστάθεια που εμφανίζει σε κάθε ματς.

Stat attack: Είναι πρώτη σε ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων με 40,7%.

Απουσίες: Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Αρμάνι και τελικά επικράτησε με 79-62. Με πρώτο σκόρερ τον Γκριγκόνις και τους Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Καλαϊτζάκη και Ναν να είναι διψήφιοι, έφτασε σε μια άνετη νίκη. Πλέον, με ρεκόρ 15-9, είναι στην 3η θέση και μοιραία κοιτάζει με αισιοδοξία το πλεονέκτημα.

Stat attack: Eίναι πρώτος σε κλεψίματα με 7,5 ανά ματς.

Απουσίες: Mοναδικός απών για την ομάδα του Αταμάν, ο Κώστας Σλούκας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Αν κοιτάξουμε τη βαθμολογία, θα υποθέσουμε πως η νίκη του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη. Ωστόσο, πρόκειται για ένα παιχνίδι με παγίδες για την ομάδα του Αταμάν. Η Ζαλγκίρις ανεβαίνει δύο επίπεδα στην έδρα της. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο μακρινό της σουτ, στα ψηλόσωμα φόργουορντ και στο επιθετικό ταλέντο του Έβανς. Η άμυνα του Παναθηναϊκού, με βασικό πυλώνα τον Γκραντ, μπορεί να βάλει δύσκολα στους Λιθουανούς. Δεδομένου ότι η ομάδα του Αταμάν καταφέρνει να κερδίζει τέτοια ματς φέτος, αξίζει να ποντάρουμε στο διπλό με μικρό χάντικαπ.

Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
2 (-2,5)
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις