Ικανή η Κάλιαρι για το 2.60

προγνωστικά

Με πένθος θα διεξαχθεί η 22η αγωνιστική στην Ιταλία λόγω του θάνατο του αστέρα Τζίτζι Ρίβα και ο #Tsipis συνεχίζει τα προγνωστικά του.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη από Serie A σήμερα και προγνωστικά από Σαρδηνία. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Κάλιαρι – Τορίνο

Με ψυχραιμία και τακτική στο πρώτο ημίχρονο με την Φροζινόνε, κατάφερε να προηγηθεί η Κάλιαρι με 0-1 στο 26’. Παρ ’όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο, τα έκανε όλα λάθος και δέχτηκε την ήττα με 3-1. Αήττητη στην έδρα της από αρχές Οκτωβρίου, απόψε θα παίξουν με κίνητρο να αφιερώσουν την νίκη στον Τζίτζι Ρίβα τον παίκτη που τους οδήγησε να πάρουν τον τίτλο το 1970.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν υπήρξε αγώνας για την Τορίνο, λόγω της συμμετοχής της Λάτσιο στα ημιτελικά του Super Cup. Στον τελευταίο αγώνα έφερε λευκή ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Τζένοα. Παρατηρούμε ότι εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της η Τορίνο και αυτός είναι ένας λόγος που δεν βρίσκεται πιο κοντά στην εξάδα της βαθμολογίας. Σε συνδυασμό με την αήττητη και δυνατή στο γήπεδο της Κάλιαρι θα πάμε με το 1Χ & over 1,5 στο 2.60.

Ικανή η Κάλιαρι για το 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ικανή η Κάλιαρι για το 2.60

Combo
21:45
Κάλιαρι - Τορίνο
1Χ & over 1,5
2.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις