ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

Τεράστια αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην «άδεια» από κόσμο Τούμπα, ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά πράγματα στην μάχη του τίτλου ενώ στην περίπτωση που υπάρξει νικητής θα πάρει μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα εις βάρος του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από σαρωτικές εμφανίσεις με τελευταία «θύματα» του τον ΝΠΣ Βόλος καθώς και τον Πανσερραϊκό, ενώ είχε παραπάνω μέρες ξεκούρασης αφού μεσοβδόμαδα δεν είχε κάποιον αγώνα. Η ομάδα του Λουτσέσκου σε περίπτωση νίκης ξεφεύγει μόνη πρώτη ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα για την δυναμική της στους αντιπάλους. Ενισχύθηκε μεταγραφικά με τον Ζόνι της Γούλβς ενώ μεγαλύτερη του επιτυχία είναι πως βρίσκεται εντός στόχων και στις τρεις διοργανώσεις που μετέχει.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο ενώ επιστρέφει στην έδρα που είχε κάνει την τελευταία του νίκη σε ντέρμπι. Με τον Μπακασέτα, τον Βίτορ Ουγκό και τον Ντραγκόφσκι ενισχύθηκε αρκετά ενώ ο Ιωαννίδης έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Εάν έρθει η νίκη θα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη της εποχής Τερίμ και θα πάει «καρφί» για το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

1 2.32  Χ 3.30  2 3.15

Over 2,5 2.05 Under 2,5 1.78

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις