Πάμε με τα γκολ στο «Ολίμπικο»

προγνωστικά

Με την 21η αγωνιστική Serie A ο #Tsipis συνεχίζει τα προγνωστικά του όπου η Ρόμα υποδέχεται την Βερόνα.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με Ιταλικό ενδιαφέρον σήμερα και προγνωστικά από τη Ρώμη. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ρόμα – Βερόνα

Η Ρόμα κατέγραψε μόνο μια νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η εποχή του Ζόσε Μουρίνιο τελείωσε μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσιο (1-0) και την ήττα από την Μίλαν (3-1). Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο τιμόνι της Ρόμα από εδώ και μπρος, κρίνεται ιδανικός για να ανάψει την φλόγα για μια καινούργια αρχή για τους «τζαλορόσι» όπου θέλουν τη νίκη κόντρα στην Βερόνα. Λείπουν στο Copa Africa οι βασικοί Εντικά (στόπερ), Αουάρ (μέσος) και στο Κύπελλο Ασίας ο χρήσιμος επιθετικός Αζμούν.

Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικές ήττες η Βερόνα πανηγύρισε τη νίκη με (2-1) απέναντι στην Έμπολι, παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού καθώς ο στόχος τους για την παραμονή είναι κοινός. Έχασε αρκετούς παίκτες στην μεταγραφική περίοδο, τουλάχιστον δεν έχει τραυματίες στο δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα στο «Ολίμπικο». Αντιμετωπίζουν αρκετές απουσίες στην άμυνα οι γηπεδούχοι και η Ελλάς θα προσπαθήσει να τις εκμεταλλευτεί καθώς διαθέτει ακόμη το ρόστερ να βρει έστω ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το goal/goal στο 2.35.

Πάμε με τα γκολ στο «Ολίμπικο»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Πάμε με τα γκολ στο «Ολίμπικο»

Μονό
19:00
Ρόμα - Βερόνα
Goal/goal
2.35
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις