Κρίσιμη αναμέτρηση στη Λιθουανία

προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον προπονητή Γιασικεβίτσιους στην εικόνα.

Ο #Siav επιστρέφει με τρεις επιλογές από Euroleague και Primeira Liga, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Καλησπέρα αλάνια, δυνατά κλείσαμε και την προηγούμενη φορά με ταμεία σε μπάσκετ Τουρκίας και ποδόσφαιρα σε Ιταλία και Κύπρο. Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Η άλωση του Κάουνας

Πρώτος προορισμός το μαγευτικό Κάουνας, εκεί που η Ζάλγκιρις υποδέχεται την αρμάδα του Σάρας και το τρένο της Φενέρ. Πολύ καλύτεροι οι Τούρκοι , οι οποίοι εντυπωσιάζουν και βρίσκονται σε φανταστικό μομέντουμ. Από την άλλη οι Λιθουανοί αν και έχουν βελτιώσει την εικόνα τους με τον Τρινκιέρι δεν βλέπουμε να προβάλουν αντίσταση στους Τούρκους, τους οποίους και θα στηρίξουμε.

Νάναλι και Άγιος ο Θεός

Σπουδαίο παιχνίδι πρόκειται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Παρτίζαν, η οποία θα στερηθεί την παρουσία του Πάντερ… δεν θα κάτσει να πεθάνει κιόλας καθώς έχει σπουδαίους παίκτες. Ένας εξ αυτών ο Νάναλι, ο οποίος είναι ένας combo guard που σκοράρει, μαζεύει ριμπάουντ μετά από καλά box out ενώ δημιουργεί. Αναμένεται να πάρει ώρα στο παρκέ και να έχει την μπάλα στα χέρια του και τον στηρίζουμε.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στην Πορτογαλία

Για την 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η πολύ ισχυρή Μπενφίκα αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Μποαβίστα. Σε πολύ καλό επιθετικό φεγγάρι οι γηπεδούχοι επιθετικά όμως με προβλήματα στην άμυνα. Περιμένουμε ένα ματς με πολύ ανοιχτό γήπεδο και γρήγορο ρυθμό και κει ποντάρουμε.
Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
2 (-1,5)
1.72
BET: 40 units
Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν
Νάναλι over 20,5 PRA
1.87
BET: 30 units
Combo
22:15
Μπενφίκα - Μποαβίστα
Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & over 2,5
1.57
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις