Η Λάτσιο μπορεί να σκοράρει

προγνωστικά

Ημιτελική φάση του Super Cup Ιταλίας και ο #Tsipis συνεχίζει τα προγνωστικά του με την αναμέτρηση Ίντερ – Λάτσιο.

Καλησπέρα σε όλους. Πέρασαν με επιτυχία τα χθεσινά μου προγνωστικά και σήμερα πάμε με στήλη από Ιταλία. Ακόμη ένα τεστ για την πρωτοπόρο Ίντερ να συνεχίσει αήττητη.

Προγνωστικά: Ίντερ – Λάτσιο

Η Ίντερ στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας 5-1 της Μόντσα, μια εύκολη νίκη όπως δείχνει και το σκορ. Παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με +2 από τη Γιουβέντους. Πηγαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη Σαουδική Αραβία για το ματς του Super Cup δίχως κάποια ιδιαίτερη απουσία.

Η Λάτσιο διανύει την καλύτερη περίοδο της φετινής σεζόν με πέντε σερί νίκες. Την Κυριακή επικράτησε στην έδρα της εναντίον της Λέτσε και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με ψυχολογία στα ύψη ταξίδεψε για τον ημιτελικό, στον οποίο θα στερηθεί τον πολύ σημαντικό επιθετικό της Καστεγιάνο. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι απόψε θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ για να επιβεβαιώσουμε ξανά το καλοπληρωμένο goal/goal στο 1.91.

Η Λάτσιο μπορεί να σκοράρειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Η Λάτσιο μπορεί να σκοράρει

Μονό
21:00
Ίντερ - Λάτσιο
Goal/goal
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις