Μάχες πρόκρισης σε Ακτή και Ριάντ

προγνωστικά

Με ματσάρες σε AFCON και Super Cup Ιταλίας επιστρέφει ο #Bats, σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.04.

Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η στήλη αυτής της Πέμπτης, και τα προγνωστικά μας εστιάζουν σε γκολ και πονταρίσματα πρόκρισης.

Προγνωστικά: Ακτή Ελεφαντοστού – Νιγηρία

Πρώτος όμιλος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τη διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού να αντιμετωπίζει τη Νιγηρία. Από την αρχή αναμέναμε αυτό το παιχνίδι να κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση, όμως μετά την ισοπαλία της Νιγηρίας με την Ισημερινή Γουινέα στην πρεμιέρα μπορεί να «χωθεί» είτε αυτή, είτε η Γουινέα-Μπισάου στην πρώτη δυάδα. Αν κάποια ομάδα χρειάζεται το τρίποντο επομένως, είναι οι «σούπερ αετοί».

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την όρεξη και το πάθος των γηπεδούχων, μας προϊδεάζουν για ένα χορταστικό ματς. Αναγκαστικά η Νιγηρία θα ρισκάρει, ειδικά αν δεν της πηγαίνει καλά το ματς, κι η μεγάλη ποιότητα των δύο επιθετικών γραμμών μας οδηγούν σε μια φαινομενικά εύκολη επιλογή: goal/goal ή over 2,5. Στο 1.98 τιμάται από τη Novibet.

Νάπολι – Φιορεντίνα

Μετά την Ισπανία, ήρθε η σειρά της Ιταλίας να μπει στη διαδικασία του Super Cup. Ίδιος τρόπος διεξαγωγής, με ημιτελικά και τελικό, αλλά και ίδια τοποθεσία: η Σαουδική Αραβία. Το πρόγραμμα ξεκινά με την πρωταθλήτρια Νάπολι να αντιμετωπίζει τη φιναλίστ του κυπέλλου Φιορεντίνα. Σχετικά μοιρασμένο ματς με ελαφρύ φαβορί τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι παραδόξως φέτος βρίσκονται πιο χαμηλά από τους «βιόλα» στη βαθμολογία.

Ο Ματσάρι όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να στρώσει τους «παρτενοπέι», αλλά βάσει αποτελεσμάτων αποτελεί πισωγύρισμα σε σχέση με τον Γκαρσία. Αντίθετα, η Φιορεντίνα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία και παρότι δεν εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό, αδικείται από τις τιμές αουτσάιντερ. Έχει πάρει τον αέρα της Νάπολι στα τελευταία ματς, γι’ αυτό θα πάρουμε την πρόκριση της Φιορεντίνα στο 2.04 της Novibet.

Προγνωστικά: Αίγυπτος – Γκάνα

Επιστρέφουμε στην Αφρική με άλλη μια κρίσιμη μονομαχία, ανάμεσα σε Αίγυπτο και Γκάνα. Όπως και στο Ακτή Ελεφαντοστού – Νιγηρία, το ματς αυτό προοριζόταν για να κρίνει την πρώτη θέση πριν την έναρξη των ομίλων. Τώρα όμως και για τις δύο ομάδες διακυβεύεται η πρόκριση, αφού η μεν Αίγυπτος έμεινε στο 2-2 με τη Μοζαμβίκη (σώζοντας την ισοπαλία με πέναλτι στις καθυστερήσεις), η δε Γκάνα έχασε με 2-1 από το Πράσινο Ακρωτήρι. «Καίγονται» για τη νίκη, θα πάρουν ρίσκα και θα ανοιχτούν, και όπως φάνηκε από τις πρεμιέρες τους παρουσιάζουν αδυναμίες στα μετόπισθεν. Κι εδώ θα πάρουμε το goal/goal ή over 2,5, με απόδοση 1.95 στην Stoiximan.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
19:00
Ακτή Ελεφαντοστού - Νιγηρία
Goal/goal ή over 2,5
1.98
BET: 30 units
Μονό
21:00
Νάπολι - Φιορεντίνα
Πρόκριση Φιορεντίνα
2.04
BET: 29 units
Μονό
22:00
Αίγυπτος - Γκάνα
Goal/goal ή over 2,5
1.95
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις