Στα ματς Κυπέλλου κρύβεται το 3.10

Προγνωστικά

Με τις δύο δυνατές μονομαχίες του κυπέλλου Ελλάδας επανέρχεται ο #TheMagician, βγάζοντας σημεία απόδοσης από 3.20 έως 4.35!

Καλημέρα σας. Μετά την πολύ προσοδοφόρα Κυριακή, επιστρέφω με τα σημερινά ντέρμπι του κυπέλλου, όπου οι ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Αναμένω θέαμα με γκολ, αλλά και σκληρό παιχνίδι, με σκοπό φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ματς δίχως αύριο

Επαναληπτικός, πρώτο παιχνίδι 0-0.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Άρης. Μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, επικράτησε και στην έδρα του Παναιτωλικού με το εμφατικό 4-0! Μοναδικό μελανό σημείο η ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 3-2 και ενώ είχε προηγηθεί με 0-2. Βρίσκουν δίχτυα τις τελευταίες 14 σερί αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, παρουσιάζοντας εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Τα σκαμπανεβάσματα όμως στην απόδοση είναι συχνά, με τον Μάντζιο να μην έχει ακόμα βρει το αντίδοτο. Στο πρωτάθλημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει λογικά από 4 έως 6ος, οπότε το κύπελλο είναι μια διέξοδος για διάκριση. Αγωνίζεται με πάθος στην έδρα του, δείχνοντας πολλές φορές ικανός να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Η ΑΕΚ μετά το 2-2 εντός έδρας με το Παναθηναϊκό, παρέμεινε για 14ο παιχνίδι αήττητη, αλλά με τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Χαρακτηριστικά, εκτός έδρα έχει δώσει από την αρχή της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη 14 παιχνίδια και μόνο σε δύο από αυτά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Έχει γρήγορες μεταβιβάσεις στην επίθεση, αλλά η άμυνα δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό σε ταχύτητα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των γηπεδούχων στην άμυνα και με τους γρήγορους παίχτες που διαθέτει από την μέση και μπροστά, να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα.

Σημείο: Οι δύο ομάδες δείχνουν ικανές να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Επιλέγω το goal/goal με απόδοση 1.91, δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο ανεβασμένος Άρης over 1,5 γκολ στο 3.20 και τέλος επειδή βλέπω να το ματς να γίνεται σκληρό από νωρίς, θα ρισκάρω να δεχθεί η ΑΕΚ 2+ κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, με απόδοση 3.10. Όλες οι αποδόσεις στην Stoiximan.

Ντέρμπι με τα όλα του

Επαναληπτικός, πρώτο παιχνίδι 1-1.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός με την Κηφισιά, αλλά στο τέλος επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του. Επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας, μειώνοντας έστω και λίγο την διαφορά από την κορυφή. Ο θεσμός του κυπέλλου πάντα ήταν στα ενδιαφέροντα των ερυθρόλευκων, όπου καλείται σήμερα να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Αν και έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, αντιθέτως  δυσκολεύεται αμυντικά να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Αποτέλεσμα αυτού να βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στο Φάληρο. Αποτελεί την πιο ακριβή ομάδα της χώρας, με ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, αλλά αυτό δεν βγαίνει 100% στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναικός έφθασε κοντά στην νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Το εγχείρημα Τερίμ είναι νωρίς να αποδειχθεί πετυχημένο, προς το παρόν όμως οδεύει σε καλό δρόμο. Πιο επιθετικός παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός με τον Τούρκο στον πάγκο, δείχνοντας να αφομοιώνει γρήγορα την νέα αγωνιστική νοοτροπία. Φετινό του χαρακτηριστικό η άσκηση συνεχούς πίεσης στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αντιθέτως,  στα μετόπισθεν δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη, ειδικά απέναντι στους μεγάλους. Θ’ απουσιάσει ο Ιωαννίδης από την κορυφή της επίθεσης, αλλά έχει πολλούς παίχτες μεσοεπιθετικά που μπορούν να βρουν δίχτυα.

Σημείο: Πρώτο σημείο θα κρατήσω για τα προγνωστικά μας, το goal/goal ή over 2,5 με απόδοση 1.72 στην Stoiximan και το goal/goal και over 3,5  με απόδοση 4.35 επίσης στην Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Ένζο Φερνάντεζ (23 – Τσέλσι)

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 3.28
19:00
Άρης - ΑΕΚ
Goal/goal
1.91
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Goal/goal ή over 2,5
1.72
BET: 40 units
Μονό
19:00
Άρης - ΑΕΚ
Άρης over 1,5 γκολ
3.20
BET: 20 units
Ειδικό
19:00
Άρης - ΑΕΚ
ΑΕΚ 2+ κάρτες πρώτου ημιχρόνου
3.10
BET: 20 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Goal/goal & over 3,5
4.35
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις