Κρίσιμη έξοδος στο «Brianteo Stadium»

Κρίσιμη έξοδος στο «Brianteo Stadium»

Ο #Tsipis κάνει το ντεμπούτο του με επιλογή από την Serie A, και την αναμέτρηση της Μόντσα με την Ίντερ.

Δυνατό τεστ για την πρωτοπόρο Ίντερ στην Ιταλία, από το οποίο προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Μόντσα – Ίντερ

Έκλεισε μια φανταστική χρονιά για την Ίντερ όπου στέφτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, έχοντας την καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση με γκολ 44-9.

Επίσης ξεκίνησε με το δεξί και το 2024 με νίκη κόντρα στην Βερόνα 2-1 η οποία ήρθε με το γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ντάβιντε Φρατέζι. Θέλει να συνεχίσει τις νίκες της και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δίκαια δίνεται φαβορί απέναντι στην Μόντσα, όμως η αναμέτρηση κρύβει δυσκολίες καθώς η Μόντσα παρουσιάζεται βελτιωμένη και έρχεται από σπουδαία νίκη με 2-3 κόντρα στην Φροζινόνε. Σήμερα θα παίξει χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα Μισέλε Ντι Γκρεγκόριο και κάποιες άλλες μακροχρόνιες απουσίες που έχει.  Από την άλλη η Ίντερ θα παραταχθεί κομπλέ, κυνηγώντας την δεύτερη της νίκη πριν το ταξίδι για το Super Cup στην Σαουδική Αραβία κόντρα στην Λάτσιο.

Επομένως, καθώς σκοράρουν εύκολα και οι δύο ομάδες -η δε Ίντερ θα έχει και το μυαλό της στο κύπελλο- αποφεύγω το καρφί διπλό και θα πάω με το over 2.5 στο 1.85.

Κρίσιμη έξοδος στο «Brianteo Stadium»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Κρίσιμη έξοδος στο «Brianteo Stadium»

Μονό
21:45
Μόντσα - Ίντερ
Over 2,5
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις