Με τους «Γερμανούς» στο 2.25

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass με δύο επιλογές από την τελευταία μέρα της Euroleague αλλά και την BBL.

Καλημέρα σε όλους. Κλείνω την εβδομάδα μου στα προγνωστικά μου, με δύο γερμανικές επιλογές από τις σημερινές αναμετρήσεις της Euroleague και της BBL.

Προγνωστικά Euroleague: Οι βολές και ο χρόνος

Πρώτη χρονολογικά επιλογή είναι από την αναμέτρηση της BBL, μεταξύ της Βόννης και των Νάινερς. Ο Κιν έπαιξε Europe Cup και BBL μόνος του τη θέση του playmaker επειδή πέθανε η μητέρα του βασικού οργανωτή της Κέμνιτζ, Lansdowne. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παίξει κανονικά αύριο οπότε, θα μειωθούν ξανά τα λεπτά συμμετοχής του. Επιλογή με αξία το under 11,5 των πόντων του σε απόδοση 1.85.

Τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση των ουραγών της Euroleague ΒιλερμπάνΆλμπα. Εδώ θα πάρω τις over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές του Στέρλινγκ Μπράουν. Ο καλύτερος παίκτης της Άλμπα, ζητάει συχνά την επαφή κερδίζοντας αρκετά φάουλ. Τα βασικά αν κάνει θα πληρωθούμε το 2.25.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Ειδικό
21:00
Βόννη - Κέμνιτζ
Καζάμι-Κιν under 11,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου
Μπράουν over 1,5 εύστοχες βολές
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις