Δεν έγινε και Λάρκιν ξαφνικά!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Εφές με τη Βίρτους και ποντάρει σε ένα ειδικό που διπλασιάζει.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τελευταία βραδιά στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» και η βραδιά ανοίγει με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Εφές με τη Βίρτους Μπολόνια, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Υπερβολη στο όριο

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, η Εφές υποδέχεται τη Βίρτους και θέλει επιτέλους να πετύχει μια νίκη και να σπάσει το αρνητικό σερί. Απέναντί της έχει την ομάδα έκπληξη της σεζόν, που δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει να παίζει στον ίδιο ρυθμό. Ήδη έχει εμφανίσει αστάθειες, που με κάνουν να σκέφτομαι σοβαρά τον άσο.

Το βασικό μου ποντάρισμα ωστόσο, αφορά τον Τιμπόρ Πλάις. Ο Γερμανός επανήλθε στη δράση και προέρχεται από τρία δυνατά ματς. Έπαιξε πάνω από 50 λεπτά στο εντυπωσιακό παιχνίδι της Μαδρίτης, ενώ και στο ΟΑΚΑ κλήθηκε να μείνει πολύ στο παρκέ, αφού ο Οτούρου φορτώθηκε με φάουλ και ο Τζόουνς έλειπε. Σε αυτά τα δυο ματς πέτυχε από τρία τρίποντα. Βέβαια χρειάστηκε να εκτελέσει πολλά παραπάνω για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

Δεn λέω, είναι ένας ψηλός με καλό σουτ, αλλά δεν έγινε ξαφνικά Λάρκιν ή Μπομπουά για να προσφέρεται το όριο των τριπόντων του στο 1,5. Πέρυσι σε όλη τη σεζόν το ξεπέρασε μόνο σε ένα παιχνίδι. Αμφιβάλλω ότι θα βρεθεί στο παρκέ για τόση ώρα και ότι θα πάρει τόσες προσπάθειες για ένα ακόμα ματς, ώστε να πετύχει τουλάχιστον δύο τρίποντα. Πάμε λοιπόν στο under, που διπλασιάζει…

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:30
Εφές - Βίρτους Μπολόνια
Πλάις under 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.04
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις