Διπλασιάζει ο Mr. 25/25!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό και ποντάρει σε ένα ειδικό που διπλασιάζει.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται στη Euroleague και απόψε οι ομάδες ρίχνονται στην 21η στροφή. Επανέρχομαι λοιπόν, με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό και ποντάρω σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο κύριος με το απόλυτο

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό. Οι δυο ομάδες μας χάρισαν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι πριν λίγες εβδομάδες στο Πριγκιπάτο, που κρίθηκε με buzzer beater του Γκριγκόνις. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Αταμάν, που ειδικά εντός έδρας είναι ακόμα πιο δυνατή. Πλήρης ομάδα η Μονακό, με παίκτες που κάνουν τη διαφορά και μια εξαιρετική front line. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αφού η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη.

Στα ειδικά ωστόσο υπάρχει μια αξιόλογη ευκαιρία. Ο Κέντρικ Ναν είναι ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός παίρνει πολλές μπάλες, συχνά τις περισσότερες από όλους τους συμπαίκτες του. Δοκιμάζει το χέρι του από μακριά, αλλά η εκρηκτικότητά του σε συνδυασμό με την ικανότητα στα ντράιβ τον χρήζουν και μια «κάθετη» απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Σε 10/14 ματς που έχει αγωνιστεί στη φετινή διοργάνωση έχει οδηγηθεί στη γραμμή της φιλανθρωπίας, εκτελώντας 2-3 βολές. Μέχρι στιγμής μετράει το απόλυτο με 25/25 βολές. Μα φτάνει λοιπόν ένα φάουλ ψηλά για να αυξήσουμε κατακόρυφα τις ελπίδες μας για να διπλασιάσουμε. Άλλωστε η Μονακό συχνά έχει πρόβλημα με τα αντίπαλα δυάρια και φτάνει να δούμε πόσες βολές εκτέλεσαν στα τελευταία ματς οι Χάουαρντ, Κάνααν και Έντουαρντς.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός - Μονακό
Ναν over 1,5 εύστοχες βολές
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις