Εκεί που πονάει η Μπάρτσα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό και ποντάρει σε ένα ειδικό που διπλασιάζει.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Άλλη μία στήλη πλήρωσε χθες, αφού Αρμάνι και Νέιπιερ επιβεβαίωσαν όσα έγραψα. Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό και ποντάρω σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Την χτυπάει στη ρακέτα

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ. Στα μάτια μου είναι ένα ματς που μπορεί να πάει παντού όσο αφορά το νικητή, αλλά και όσο αφορά το σύνολο των πόντων. Η επιλογή μου λοιπόν προέρχεται από τα ειδικά παικτών και συγκεκριμένα από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Πάμε στο δια ταύτα…

Όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη, ξέρετε πως έχουμε πληρωθεί αρκετές φορές από την κακή αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα μέσα στη ρακέτα. Αμέσως λοιπόν κοίταξα στο δίδυμο των Φαλ και Μιλουτίνοφ. Η επιλογή μου σήμερα αφορά τον Σέρβο. Είναι πιο έμπειρος, πιο ποιοτικός και διαθέτει πλεονέκτημα σε σχέση με το Γάλλο, απέναντι σε Βέσελι και Ερνανγκόμεθ. Το απέδειξε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που πέτυχε δέκα πόντους. Ίσως ο Φαλ να είναι πιο χρήσιμος στο μεθαυριανό παιχνίδι με τη Μπασκόνια. Οι οκτώ πόντοι του Μιλουτίνοφ διπλασιάζουν και σίγουρα αξίζουν την προσοχή μας.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Μιλουτίνοφ over 7,5 πόντοι
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις