Must win στο Μιλάνο

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Αρμάνι με τη Άλμπα, ποντάροντας combos!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η δεύτερη συνεχόμενη «διαβολοβδομάδα» είναι προ των πυλών και ελπίζω να ξεκινήσει όπως τελείωσε η προηγούμενη. Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Αρμάνι με την Άλμπα, ποντάροντας σε ένα combo που αφορά τους γηπεδούχους.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με ηγέτη τον Σαμπάζ

Αργά το βράδυ, η Αρμάνι υποδέχεται στο Μιλάνο την Άλμπα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις, απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί έχουν σημαντικές απουσίες. Εκτός παραμένουν οι Μίροτιτς, Σιλντς, Λο και Μπάρον, όμως η αλήθεια είναι πως έχουν μάθει να ζουν με αυτές. Κινητήριος μοχλός στα τελευταία ματς είναι ο Σαμπάζ Νέιπιερ, που δεδομένα είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ. Στα πέντε ματς που έχει δώσει με τη νέα του ομάδα, ήταν διψήφιος τις τέσσερις φορές. Μόνο απέναντι στη Μπάγερν έμεινε στους πέντε πόντους, με 1/5 δίποντα και 1/5 τρίποντα. Δε θα είναι πάντα τόσο άστοχος. Ο Μεσίνα θα του δώσει μπάλες, αφού είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός επιθετικά παίκτης της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Αν η Αρμάνι θέλει να κοιτάζει ψηλότερα, στις θέσεις που οδηγούν στα play ins ή ακόμα και στα play offs, τότε παιχνίδια σαν αυτό θα πρέπει να τα καθαρίζει. Πιστεύω πως ο άσος θα επιβεβαιωθεί εύκολα και ο Νέιπιερ θα είναι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου
1 (-3,5) & Νέιπιερ over 10,5 πόντοι
1.75
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου
1 & πρώτος σκόρερ Νέιπιερ
5.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις