Ισπανικά τρίποντα στο 1.85

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μπασκόνια και ποντάρει σε ένα ειδικό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η «διαβολοβδομάδα» ολοκληρώνεται απόψε και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο «ισπανικός εμφύλιος». Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μπασκόνια και ποντάρω σε ένα ειδικό του 1.85.

Κέντρικ Ναν: Μετράει 23/23 βολές, θα αστοχήσει πρώτη φορά σήμερα;

Προγνωστικά μπάσκετ: Στατιστική παράδοση δείχνουν over

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπασκόνια, με τις δυο ομάδες να έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά τις νίκες που πέτυχαν το βράδυ της Τετάρτης. Από τη μία η Μπάρτσα πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρεάλ και ταυτόχρονα μία ανάσα μετά τις τελευταίες προβληματικές εμφανίσεις. Η Μπασκόνια από την άλλη κέρδισε τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που φάνηκε να μην ελέγχει, αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά σε αποδόσεις που δε με δελεάζουν.

Έτσι, στρέφομαι στα ειδικά και πιο συγκεκριμένα στα συνολικά εύστοχα τρίποντα του αγώνα. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 17,5. Η Μπαρτσελόνα σκοράρει 8,9 και η Μπασκόνια 10,3. Αμέσως παρατηρούμε ότι ο μέσος όρος των ομάδων βγαίνει αρκετά παραπάνω. Το over επιβεβαιώθηκε στα δύο φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων, ακόμα και στην αναμέτρηση που η Μπασκόνια έμεινε στους 62 πόντους, πετυχαίνοντας οκτώ τρίποντα. Στις δυο πλευρές του παρκέ υπάρχουν παίκτες με εξαιρετικά ποσοστά, όπως ο Λαπροβίτολα και ο Χάουαρντ. Για όλους αυτούς τους λόγους θα πάμε στο over.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
Οver 17,5 εύστοχα τρίποντα
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις