Η παράδοση του Φολ

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Ζαλγκίρις, ποντάροντας στο θηρίο των Γάλλων.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Ζαλγκίρις, που μπορεί να μη θαμπώνει από πλευράς ονομάτων, αλλά κρύβει ένα… ψηλό διαμάντι!

Προγνωστικά μπάσκετ: Εκεί που πονούν οι Λιθουανοί

Το παιχνίδι της Βιλερμπάν με τη Ζαλγκίρις παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο. Οι Γάλλοι ψάχνουν τη νίκη στο νέο τους γήπεδο, ενώ οι Λιθουανοί έρχονται με φόρα από τη νίκη επί της Άλμπα και με την αύρα του Τρινκιέρι. Να σας πω την αλήθεια μου, βλέπω άσο, αλλά όταν στην εξίσωση υπάρχει ένας νέος προπονητής, αποφεύγω τα σημεία.

Αντίθετα, στα ειδικά παικτών εντόπισα ένα λάθος. Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μη σκοράρει, όμως ο Γιουσούφα Φολ έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το όριό του έχει τοποθετηθεί στους 5,5 πόντους και το έχει ξεπεράσει σε όλες τις αναμετρήσεις απέναντι στους Λιθουανούς. Σε 3/5 ματς μάλιστα ήταν και διψήφιος, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αυτό έχει εξήγηση, η οποία κρύβεται στην κακή αμυντική λειτουργία της Ζαλγκίρις μέσα στη ρακέτα. Αν παρατηρήσετε τα στατιστικά των αντίπαλων ψηλών σε κάθε αγωνιστική, θα καταλάβετε τι εννοώ. Περιμένω λοιπόν από το Φολ ένα ματς με γεμάτη στατιστική σε πόντους και ριμπάουντ.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις
Φολ over 5,5 πόντοι
1.79
BET: 30 units
Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις
Φολ over 7,5 πόντοι
2.90
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις
Φολ over 9,5 πόντοι & over 6,5 ριμπάουντ
19.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις