Οι μπουκ δεν βάζουν μυαλό!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Μπάγερν Μονάχου, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Με το δεξί μπήκαμε και στη νέα χρονιά, αφού το combo στο ΣΕΦ πλήρωσε, παρόλο που ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα στην τελευταία περίοδο. Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βίρτους με τη Μπάγερν, ποντάροντας στο ίδιο σημείο που μας πλήρωσε πριν μια εβδομάδα και μάλιστα σε μεγαλύτερη απόδοση!

Προγνωστικά μπάσκετ: Το ίδιο λάθος

Μπορεί απόψε να δεσπόζει το ισπανικό clasico και το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στη Βιτόρια, όμως στοιχηματικά θα προτιμήσω την αναμέτρηση της Βίρτους με την Μπάγερν. Η ομάδα έκπληξη της σεζόν αντιμετωπίζει τους Γερμανούς, από τους οποίους είχε χάσει με 14 πόντους στον αγώνα που έγινε στο Μόναχο. Φόρμα, ποιότητα, έδρα και κίνητρο για ρεβάνς δείχνουν άσο, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω πως οι μπουκ κάνουν το ίδιο… και χειρότερο λάθος από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην τελευταία στήλη του 2023, ποντάραμε στο over 1,5 αμυντικά ριμπάουντ του Ντάνστον και πληρωθήκαμε εύκολα στο 1.80. Τι άλλαξε από τότε στην fron line των Ιταλών; Τραυματίστηκε και ο Κάκοκ και εντάχθηκε στο ροστερ ο Άντε Ζίζιτς. Ποιοτική αναβάθμιση, δε λέω. Όμως ο Κροάτης είναι ελάχιστες ημέρες στη νέα του ομάδα και δεν νομίζω πως είναι έτοιμος να πάρει πάρα πολύ χρόνο. Ο Ντάνστον λοιπόν θα σηκώσει το μεγάλο βάρος στη ρακέτα μαζί με τον Σενγκέλια. Απέναντί του θα έχει τον Ιμπάκα, αλλά και στο παιχνίδι του Μονάχου κατάφερε να μαζέψει οκτώ ριμπάουντ. Όταν λοιπόν, το ίδιο bet που πλήρωσε την περασμένη εβδομάδα, προσφέρεται σε μεγαλύτερη απόδοση και οι συνθήκες είναι ακόμα πιο ευνοϊκές, τότε δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μπάγερν Μονάχου
Ντάνστον over 1,5 αμυντικά ριμπάουντ
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις