Ποδαρικό με combo στο ΣΕΦ

προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, θέλοντας να μπει με το δεξί στο 2024!

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλη την παρέα! Κλείσαμε με ταμείο το 2023, αφού το λάθος στα ριμπάουντ του Ντάνστον πλήρωσε και μάλιστα με ευκολία. Σήμερα κάνω ποδαρικό στη νέα χρονιά με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, ποντάροντας σε ένα combo.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το βάθος κάνει τη διαφορά

Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι. Η ομάδα του Μπαρτζώκα πετυχαίνει τους Ιταλούς σε μία δύσκολη φάση, με σημαντικές απουσίες. Μίροτιτς, Λο και Σιλντς παραμένουν εκτός. Βέβαια, πλέον, δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Σαμπάζ Νέιπιερ, ενώ έτοιμος είναι και ο Μπίλι Μπάρον. Οι δύο Αμερικανοί δίνουν λύσεις στον Μεσίνα, αλλά το βάθος στον πάγκο δεν είναι και πολύ μεγάλο. Την ίδια στιγμή, το μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους είναι ο Γουόκαπ, που σύμφωνα με τον προπονητή του θα είναι διαθέσιμος.

Στον πρώτο γύρο παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, που μόνο δυσφήμιση ήταν για το άθλημα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί την υπεροχή του στη ρακέτα και η Αρμάνι θα βρει λύσεις στα μακρινά σουτ. Οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν και την ήττα με οκτώ πόντους στον πρώτο γύρο,  αλλά θα προτιμήσω ένα combo με μικρότερο χάντικαπ και τουλάχιστον 62 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Μιλάνο
1 (-3,5) & Μιλάνο over 61,5
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις