Στο Βελιγράδι και πάλι για το λάθος

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Βίρτους Μπολόνια, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η τελευταία στήλη πέρασε άνετα και τιμωρήσαμε το λάθος όριο των μπουκ. Όσοι παρακολουθείτε τη στήλη ξέρετε πως αυτά είναι τα αγαπημένα μου. Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Βίρτους, ψάχνοντας και πάλι, ένα λάθος όριο.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δυο ριμπάουντ του γερόλυκου

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς, η Παρτιζάν υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια. Από τη μία η αρμάδα του Ζοτς που θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και στην έδρα της έχει άλλη δυναμική και από την άλλη η μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Εύκολα ή δύσκολα βλέπω το ματς να γέρνει προς τον άσο και το σκορ να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Εμείς όμως θα πάμε σε ένα ειδικό, που αφορά τον Ντάνστον. Ο έμπειρος σέντερ της Βίρτους έχει πάρει περισσότερο χρόνο στο ροτέισον όσο λείπει ο Μίκι. Δεδομένα μπορεί να εκμεταλλευτεί την απειρία του εξαιρετικού κατά τ’ άλλα Καμπόκλο. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που κάνει γρήγορες επιθέσεις και αντιμετωπίζει θέματα στη γραμμή των ψηλών. Οι μπουκ αποφάσισαν να βάλουν το όριο των αμυντικών ριμπάουντ του Ντάνστον μόλις στο 1,5! Ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει αυτό το line σε δέκα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης και σε 6/8 ματς πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι μπορεί να το καταφέρει σε ένα δεκάλεπτο. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε και πάλι ακυρωμένα κουπόνια…

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:30
Παρτιζάν - Βίρτους Μπολόνια
Ντάνστον over 1,5 αμυντικά ριμπάουντ
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις