Μάχες με γκολ στο Νησί για το 5.50

Προγνωστικά

Δύο, αλλά κομβικά τα σημερινά ματς από την Premier League, με τον #TheMagician, να βγάζει αποδόσεις από 1.75 έως 5.50!

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά. Μπορεί το κλίμα να είναι εορταστικό και τα γλυκά που καταναλώνουμε ακόμα περισσότερα, αλλά στην Premier League η μάχη για τις πρώτες θέσεις καλά κρατεί. Δύο σπουδαία παιχνίδια σήμερα, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Νίκη τετράδας

Δύσκολα κερδίζει πλέον η Μπράιτον, με μόλις δύο επιτυχίες στα τελευταία δέκα της παιχνίδια στην Premier League. Αντίστοιχα χάνει και δύσκολα, αλλά σε σταθερή βάση βλέπει την εστία της να παραβιάζεται. Απέναντι στις μεγάλες ομάδες παίζει κυρίως άμυνα (όχι ιδιαίτερα σκληρή), κλείνεται στα καρέ της, με τους αντιπάλους να καθορίζουν την έκβαση του αποτελέσματος. Στην έδρα της απλά παρουσιάζεται λίγο πιο επιθετική, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των παιχτών της, ειδικά των εξτρέμ.

Η Τότεναμ δείχνει ότι άφησε πίσω ένα κακό φεγγάρι πέντε αγώνων (0-1-4) χωρίς νίκη. Πλέον έχει τρεις σερί νίκες, με τελευταία την εντός έδρας επιτυχία απέναντι στην ανεβασμένη Έβερτον με 2-1. Έχει σκοράρει και στις 18 μέχρι τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ στα τελευταία δέκα βρήκε τουλάχιστον δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η τετράδα είναι στόχος που μπορεί να επιτευχθεί από το σύνολο του Ποστέκογλου, αλλά ρίχνει ματιές και για πιο ψηλά. Άλλωστε με διπλό σήμερα θα πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Σημείο: Πρώτη επιλογή ασφαλείας το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.75 στην Stoiximan. Δεύτερη πιο ρισκαδόρικη το διπλό και over 2,5 και να σκοράρει ο Σον σε bet builder με απόδοση 5.50 στην Novibet.

Να πατήσει κορυφή

Η Άρσεναλ κάνει πρωταθλητισμό. Όταν όμως κυνηγάς τον τίτλο οφείλεις να κερδίσεις και τους συναγωνιστές σου. Στα τελευταία τρία ματς, έχασε στην Άστον Βίλα με 2-1, ενώ πήρε ισοπαλία (τραβηγμένη από τα μαλλιά) 1-1 στην Λίβερπουλ. Επικράτησε με 2-0 της Μπράιτον, αν και δέχτηκε λίγες αλλά μεγάλες ευκαιρίες να παραβιαστεί η εστία της. Θέλει νίκη για να πιάσει πάλι κορυφή, ώστε να αποφύγει τριγμούς και γκρίνια. Ομάδα ψυχολογίας το σύνολο του Αρτέτα, όπου αν στραβώσει το παιχνίδι βγάζει πολύ άγχος στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γουέστ Χαμ έπιασε καλή απόδοση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας με 2-0. Μ’ εξαίρεση το παιχνίδι στην Φούλαμ στις 10 Δεκεμβρίου, όπου και ηττήθηκε με 5-0, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πιάνει σταθερά καλή απόδοση, είτε στην Αγγλία είτε στην Ευρώπη. Με ισοπαλία ή νίκη σήμερα, μπαίνει στην εξάδα της βαθμολογίας, ενώ η τετράδα απέχει μόλις έξι βαθμούς. Μόνο δύο φορές δεν μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα φέτος σε 27 επίσημα παιχνίδια, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Σημείο: Νίκη για να πατήσει κορυφή θέλει η Άρσεναλ, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρό καρύδι. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας, το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.22 στην Stoiximan. Θα κυνηγήσω και το over 0,5 καταλογισμό πέναλτι με απόδοση 3.25 στην Novibet, με διαιτητή τον Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος έχει καθυστερήσει (στατιστικά) να δείξει την άσπρη βούλα.

Καλή επιτυχία!

Μάχες με γκολ στο Νησί για το 5.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάχες με γκολ στο Νησί για το 5.50

Combo
21:30
Μπράιτον - Τότεναμ
2 & over 2,5 & γκολ Σον
5.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.88
21:30
Μπράιτον - Τότεναμ
Χ2 & over 1,5
1.75
22:15
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal & over 2,5
2.22
BET: 30 units
Ειδικό
22:15
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις