Λάθος όριο που πληρώνει

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Παρτιζάν και ποντάρει σε ένα λάθος όριο!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν πηγαίνει καλά αυτή η εβδομάδα. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τους προπονητές, αφού χθες ο Ζοτς έβαλε ελάχιστα τον Καμίνσκι. Το πλάνο βέβαια επιβεβαιώθηκε, αφού όντως οι ψηλοί της Παρτίζαν σκόραραν τρίποντα, αλλά τα έβαλαν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι. Σήμερα συνεχίζουμε με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Λάθος όριο

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται στο Κάουνας την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται για τους Ισπανούς. Άλλωστε σε αυτή την έδρα έχουν δυσκολευτεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ακόμα και σε σειρές play offs. Η Ζαλγκίρις είναι σκληρό καρύδι και το απέδειξε και στην Πόλη απέναντι στη Φενέρ. Την ίδια στιγμή η Μπάρτσα προβληματίζει και όλες αυτές οι σκέψεις με κάνουν να απέχω από σημείο.

Αντίθετα στα ειδικά υπάρχει ένα λάθος όριο που αποτελεί το σημερινό μου ποντάρισμα. Η Ζαλγκίρις σκοράρει 10,2 τρίποντα ανά αγώνα και η Μπαρτσελόνα 8,8. Η Stoiximan έχει τοποθετήσει το line στο 16,5 τη στιγμή που σε άλλες εταιρείες το βρίσκουμε ακόμα και στο 19,5. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη απόδοση, αλλά το τίμιο 1.75 του over μας κάνει!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
Over 16,5 εύστοχα τρίποντα
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις