Διπλασιασμός από τα 6,75!

προγνωστικά Ευρωλίγκα με ομάδα μπάσκετ (παρτιζάν) στην φωτογραφία.

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν και ψάχνει έστω ένα τρίποντο!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν μας δικαίωσε χθες ο Χουάντσο. Άργησε να τον χρησιμοποιήσει ο Αταμάν, αλλά και ο ίδιος ήταν κακός σε όσο διάστημα αγωνίστηκε. Σήμερα συνεχίζουμε με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν, που ξυπνάει άσχημες μνήμες από την περσινή σεζόν.

Προγνωστικά μπάσκετ: Την χτυπάει από μακριά

Όλοι θυμόμαστε την περσινή σειρά των play offs ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτιζάν. Δυστυχώς έμεινε στο μυαλό μας κυρίως για αρνητικούς λόγους, αλλά αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, παρακολουθήσαμε εξαιρετικά ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που δίνουν ρυθμό και ανεβάζουν το σκορ. Η φετινή Ρεάλ δείχνει άτρωτη, αλλά η Παρτιζάν είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και μην ξεχνάμε ότι έχει στον πάγκο της τον κορυφαίο όλων. Είναι ματς αποδείξεων; Μπορεί! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα μπλέξω με σημείο. Πάμε όμως σε ένα ειδικό…

Ο Ζοτς ξέρει πως ένα από τα πιο δυνατά σημεία της Ρεάλ είναι η ρακέτα της. Με σημείο αναφοράς τον Ταβάρες, τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο ζωγραφιστό. Πέρυσι χρησιμοποίησε τον Σμάιλαγκιτς για να τραβήξει έξω τα βαριά πεντάρια των Ισπανών και ο Σέρβος πέτυχε αρκετά τρίποντα στη σειρά. Ακόμα πιο σταθερός σουτέρ όμως είναι ο Καμίνσκι. Δεν το έχει ξεδιπλώσει στη Euroleague, αλλά στην Αδριατική Λίγκα έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 7/8 παιχνίδια. Στη Euroleague έχει αντίστοιχο στατιστικό σε 4/5 τελευταία ματς και στο ματς με τη Βαλένθια είχε 0/3. Θεωρώ λοιπόν, πως θα δοκιμάσει το χέρι του 3-4 φορές και είναι μέσα στις δυνατότητές του να πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
Καμίνσκι 1+ εύστοχο τρίποντο
2.02
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις