Τα «σκουπίδια» του Χουάντσο

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ στην δεύτερη βραδιά της «διαβολοβδομάδας» και ποντάρει στον Χουάντσο!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Στα ίδια μείναμε χθες. Ο Τόμας έκανε το χρέος του, αλλά ο Νέντοβιτς έκλεισε το ματς με 0/4 τρίποντο, πράγμα πρωτόγνωρο. Σήμερα συνεχίζουμε με προγνωστικά μπάσκετ. από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Έρχεται για να βοηθήσει

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο Πριγκιπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ασταθής η παρέα του Τζέιμς, αλλά ακόμα πιο ασταθής είναι ο Παναθηναϊκός. Παρόλο που θεωρώ πως οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και ίσως αδικούνται από τις αποδόσεις, έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι η ομάδα του Αταμάν, κάποια στιγμή θα κάνει μια μεγάλη νίκη. Αποφεύγω λοιπόν τα σημεία και πάω σε ειδικό.

Στο επίκεντρο σήμερα είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ είναι ενδεχομένως η λύση του Παναθηναϊκού στο πρόβλημα του ριμπάουντ. Το πάρτι των αντιπάλων στη ρακέτα του δεν είχε τελειωμό και η επάνοδος του Χουάντσο θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Το line του έχει τοποθετηθεί στα 3,5 ριμπάουντ και σε λίγες εβδομάδες πιθανότατα δεν θα υπάρχει τόσο χαμηλό όριο στις εταιρείες. Θεωρώ πως θα πάρει παραπάνω χρόνο σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Βιλερμπάν και θα μαζέψει πολλά… σκουπίδια. Άλλωστε, ένα στατιστικό που έχει ενδιαφέρον, είναι πως η Μονακό είναι η χειρότερη ομάδα στην διοργάνωση, όσον αφορά τα ριμπάουντ του αντιπάλου, αφού επιτρέπει 36,3 ανά ματς!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00
Μονακό - Παναθηναϊκός
Χ. Ερνανγκόμεθ 4+ ριμπάουντ
2.02
BET: 25 units
Ειδικό
20:00
Μονακό - Παναθηναϊκός
Χ. Ερνανγκόμεθ 5+ ριμπάουντ
3.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις