Εμβόλιμη BBL; Παρών!

προγνωστικά μπάσκετ

Μίνι διάλειμμα από τη Euroleague για τον #Dogass αφού, ασχολείται με προγνωστικά μπάσκετ από την BBL με αποδόσεις έως 6.40.

Καλημέρα σε όλους. Διαλειμματάκι από τη Euroleague, με τη BBL να έχει την τιμητική της στα προγνωστικά μπάσκετ. Πάμε λοιπόν.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ας κάνει τα βασικά

Σήμερα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Ράστα Βέχτα με την Κέμνιτς. Ο αγώνας διεξάγεται απόψε λόγω φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου σάλας που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Ράστα Ντομ» της Βέχτα. Πιστεύω πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι με τις εταιρίες να είναι διαβασμένες, όσον αφορά τις αποδόσεις. Εμείς θα μελετήσουμε την περίπτωση του φετινού ηγέτη της Κέμνιτς, Ντιάντρε Λάντσοουν.

Ο playmaker της Κέμνιτς μοιράζει φέτος 4,9 ασίστ κατά μέσο όρο σε Γερμανία και Ευρώπη. Οι περισσότερες από αυτές, δίνονται στην πρώτη περίοδο όταν δεν υπάρχει στη βασική πεντάδα ο Καζάμι-Κιν που παίρνει τη μπαγκέτα στις περισσότερες επιθέσεις. Ο Κιν προέρχεται από τραυματισμό, οπότε θα παίξει λιγότερο από το αναμενόμενο. Αυτά σας τα λέω γιατί, οι τρεις ασίστ του Λάντσοουν πληρώνουν 1.95 και οι πέντε 6.40! Εμείς θέλουμε απλά να κάνει ότι και στην υπόλοιπη σεζόν.

Εμβόλιμη BBL; Παρών!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Εμβόλιμη BBL; Παρών!

Ειδικό
19:30
Ράστα Βέχτα - Νάινερς Κέμνιτς
Λάντσοουν over 2,5 ασίστ
1.95
BET: 40 units
Ειδικό
19:30
Ράστα Βέχτα - Νάινερς Κέμνιτς
Λάντσοουν over 3,5 ασίστ
3.40
BET: 20 units
Ειδικό
19:30
Ράστα Βέχτα - Νάινερς Κέμνιτς
Λάντσοουν over 4,5 ασίστ
6.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις